1ο νυχτερινός αγώνας κάθετης ανάβασης!

Διαβάστηκε από 1388 αναγνώστες

Το VERMIO MOUNTAIN RUNNING μετά από την πρώτη του εμφάνιση το Νοέμβριο του 2015, ως χειμερινός αγώνας ορεινού τρεξίματος και πρωτοτυπώντας με τον 1ο νυχτερινό αγώνα κάθετης ανάβασης στην Ελλάδα επιστρέφει και πάλι!

Στις 18-20 Νοεμβρίου 2016 η οργανωτική επιτροπή του VERMIO MTR προσκαλεί όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος και λάτρεις του βουνού, στον ορεινό οικισμό Αγιου Παύλου (Κουτσουφλιανη), πάνω από την πόλη της Νάουσας. Για να απολαύουν τις διαδρομές στο κατάφυτο τοπίο του Βερμίου.

 

ΔΡΑΣΕΙΣ- ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

18 Νοεμβρίου 2016

Κίνηση Αγάπης … είναι το σύνθημα. Ένας νυχτερινός αγώνας 2km με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέσα στην πόλη της Νάουσας, δίνει την έναρξη του φετινού VERMIO MTR.

19 Νοεμβρίου 2016

Vertical run 3km. Ένας μοναδικός νυχτερινός αγώνας κάθετης ανάβασης 3km με 510m θετικής υψομετρικής. Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν έναν απαιτητικό αγώνα μικρής διάρκειας που περνά μέσα από πίστες και μονοπάτια του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγαδιών, υπό το φως των φακών κεφαλής των αθλητών.

20 Νοεμβρίου 2016

Vermio run 16km. Μια συναρπαστική διαδρομή 16km με 820m θετικής υψομετρικής που θα καταπλήξει αρχάριους και απαιτητικούς αθλητές, μέσα από μονοπάτια που διασχίζουν τον ορεινό όγκο ανάμεσα στον οικισμό Αγίου Παύλου (Κουτσούφλιανη) και το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγαδιών.

Vermio run 25km. Μια νέα διαδρομή 25km με 1200m θετικής υψομετρικής δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια παραπάνω δόση ομορφιάς του Βερμίου στους λάτρεις των πολλών χιλιομέτρων. H διαδρομή εξελίσσεται μέσα από μονοπάτια σε αλπικά και μη αλπικά τοπία, διασχίζοντας κορυφογραμμές και περνώντας από τις υψηλότερες βουνοκορφές του Βερμίου σε υψόμετρο 2000m, περιμετρικά της έκτασης του χιονοδρομικού κέντρου. Έχοντας ως σημείο αφετηρίας - τερματισμού τον οικισμό του Άγιου Παύλου.

www.vermiomtr.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή