Στο Καρπενήσι… διαβάζουν τη σκέψη σου!

Διαβάστηκε από 2807 αναγνώστες

Αν η πρώτη σας σκέψη είναι πότε θα έρθει η επόμενη αργία για να ζήσετε ξανά την περιπέτεια, την αναψυχή, τη χαλάρωση και τη ζεστή φιλοξενία, η ευρυτανική φύση και ο ξενώνας «Η Γωνιά» στο Καρπενήσι σας δίνουν την καλύτερη αφορμή για να μην περιμένετε στιγμή!

Αν και για εσάς μια χειμερινή ορεινή απόδραση αποτελεί το κλειδί της ξεκούρασης και της αναζωογόνησης, τότε επιλέξτε έναν ξενώνα που σίγουρα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Ο ξενώνας «Η Γωνιά» στο Καρπενήσι παντρεύει το χθες με το αύριο δημιουργώντας την αρμονία του σήμερα και κερδίζει τις εντυπώσεις!

Ένας ξενώνας έτοιμος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των επισκεπτών όπως τουρίστες αναψυχής, επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες, αθλητές... Στην κορυφή του Μικρού Χωριού, μόλις 10 χλμ από το Καρπενήσι βρίσκεται το μικρό ξενοδοχείο, φτιαγμένο από ντόπια ξύλα και πέτρες. Ο ξενώνας είναι απόλυτα λειτουργικός και αποπνέει από την πρώτη στιγμή μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Διαθέτει δωμάτια με τζάκι, οικογενειακά, αλλά και μικρές φωλιές για δυο που συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη καλαισθησία.

Κάθε πρωί ξυπνήστε τις αισθήσεις σας απολαμβάνοντας το σπιτικό πρωινό γεύμα, με πανοραμική θέα στον οικισμό του Μικρού Χωριού και στα γύρω βουνά, από την αίθουσα του πρωινού δίπλα στο αναμμένο τζάκι! Ο ξενώνας οργανώνει δραστηριότητες στη φύση-ανάλογα με την εποχή- όπως ιππασία, ορειβασία, rafting κ.α πάντα με τη συνοδεία έμπειρων οδηγών.

Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο που έρχεται και κάντε την κράτησή σας στον ξενώνα «Η Γωνιά» (Τηλ: 2237041393) για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, σε τιμή που θα σας εκπλήξει!

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή