• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Χρησιμα - ΚΟΚ - Δακτύλιος - Ωρες ισχύος λεωφορειοδρόμων

KOK - Δακτύλιος

Καθημερινά εκ περιτροπής κυκλοφορία μονά - ζυγά από 07:00 - 20:00.
Παρασκευή από 07:00 - 15:00.
Δεν ισχύει Σάββατο και Κυριακή, τις επίσημες αργίες και τις ημέρες που πραγματοποιούνται 24ωρες απεργίες των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΚΟΚ - Τα όρια του Δακτυλίου

Τα όρια του Δακτυλίου είναι οι δρόμοι: Αλεξάνδρας, Ζαχάρωφ, Μεσογείων, Φειδιππίδου, Μιχαλακοπούλου, Σπ. Μερκούρη, Βρυάξιδος, Υμηττού, Ηλ. Ηλιού, Α. Φραντζή, Λ. Συγγρού, Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Ι. Οδός, Κωνσταντινουπόλεως, Αχιλλέως, Πλ. Καραϊσκάκη, Καρόλου, Μάρνη, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) , Αλεξάνδρας.

KOK - Ωρες ισχύος λεωφορειοδρόμων

Απαγορεύεται η χρήση των λεωφορειόδρομων καθημερινά από τις 6 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 6 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι. Τις Κυριακές και αργίες η είσοδος σε αυτούς είναι ελεύθερη.

Χρήση κοτσαδόρου

Ο κοσταδόρος θεωρείται νόμιμο εξάρτημα στο αυτοκίνητο όταν σέρνει το τρέιλορ, εφόσον γίνει μια διαδικασία στο Υπουργείο Μεταφορών και Συγκοινωνιών ή στις αρμόδιες υπηρεσίες και παρθεί η σχετική άδεια έλξης. Παράλληλα, πρέπει να γίνει και μια πρόσθετη ασφαλιστική πράξη ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο να προβλέπει τις τυχόν ζημιές που σε μια άτυχη στιγμή προκαλέσει ο κοτσαδόρος ή το τρέιλερ σε άλλο όχημα. Σε κάθε περίπτωση η τοποθέτηση του κοτσαδόρου πρέπει να γίνεται μετά από μελέτη μηχανολόγου για να παρέχει τη σχετική ασφάλεια και βεβαίωση αντοχής. Μια πρόχειρη δουλειά που δεν πληροί τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, εκτός του ότι μπορεί να μην πάρει έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία που θα υποβληθεί η αίτηση για την σχετική άδεια, μπορεί δημιουργήσει και προβλήματα. Όταν βάλεις τον κοτσαδόρο στο αυτοκίνητο σου πρέπει να έχεις μαζί στο αυτοκίνητο την βεβαίωση του υπουργείου και το ταμπελάκι έγκρισης τύπου στον κοτσαδόρο. Επίσης χρειάζεται η «μπίλια» να είναι αφαιρούμενη και να αφαιρείται όταν δεν χρησιμοποιείται (όταν δεν φέρει το ρυμουλκούμενο). To όxημα τo oπoίo κυκλoφoρεί παραβιάζοντας τις παραπάνω διατάξεις, ακινητoπoιείται από τo αρμόδιo αστυνoμικό όργανo πoυ διαπίστωσε την παράβαση και τιμωρείται με διoικητικό πρόστιμo 314,00€ τo oπoίo εισπράττεται σύμφωνα με τις διατάξεις για την είσπραξη των δημoσίων εσόδων, ως και με αφαίρεση της άδειας ικανότητας oδηγoύ για xρoνικό διάστημα ενός (1) μηνός.

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ