Ανανεωμένο Nissan Qashqai: Κάνει ντεμπούτο στις 17/4 - Το 1ο teaser

4.524 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)
Ανανεωμένο Nissan Qashqai: Κάνει ντεμπούτο στις 17/4 - Το 1ο teaser
2 Φωτογραφίες »

- Στο φως το πρώτο επίσημο teaser για το μοντέλο
- Θα έχει φαρδύτερη γρίλια και ανασχεδιασμένους προβολείς με νέα γραφικά
- Με περισσότερο εξοπλισμό και μικρές διαφορές στο ταμπλό
- Ξανά ήπια υβριδικό και full hybrid, ηλεκτρικό το 2025

Στο φως το πρώτο επίσημο teaser για το μοντέλο

Η Nissan δημοσίευσε το πρώτο επίσημο teaser για το ανανεωμένο Qashqai, αποκαλύπτοντας μερικές από τις εξωτερικές και εσωτερικές αναβαθμίσεις που πρόκειται να λάβει. Η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai παρουσιάστηκε το 2021 και τρία χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου θα αποκαλυφθεί η προγραμματισμένη ανανέωσή του με σκοπό να παραμείνει πολύ ανταγωνιστικό στην κατηγορία των οικογενειακών SUV.

Θα έχει φαρδύτερη γρίλια και ανασχεδιασμένους προβολείς με νέα γραφικά

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μπροστινό μέρος του Qashqai φαίνεται πως θα λάβει φαρδύτερη μάσκα που θα πλαισιώνεται από νέους προβολείς LED. Αυτοί, εξακολουθούν να διακόπτονται από διακοσμητικά στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά έχουν ελαφρώς διαφορετικό σχήμα και φρέσκα γραφικά. Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος και έχει με μεγαλύτερους τριγωνικούς αεραγωγούς, ενώ είναι σίγουρο πως θα δούμε νέες επιλογές σε ζάντες. Το πίσω μέρος του ανανεωμένου Qashqai είναι ελάχιστα ορατό στο teaser video αλλά γενικά αναμένουμε ότι θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο.

Με περισσότερο εξοπλισμό και μικρές διαφορές στο ταμπλό

Αν και τα εσωτερικά πλάνα είναι αρκετά σκοτεινά, μπορούμε να διακρίνουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου, το τιμόνι και την οθόνη που θα έχει στο κέντρο του ταμπλό. Πηγές από το στρατόπεδο της Nissan λένε πως η ταπετσαρία του ταμπλό θα είναι νέα, ενώ είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου θα είναι πιο πλούσιος. 

Ξανά ήπια υβριδικό και full hybrid, ηλεκτρικό το 2025

Δεν περιμένουμε σημαντικές αλλαγές στη γκάμα των κινητήριων μονάδων του ανανεωμένου Qashqai, καθώς το μοντέλο προσφέρεται ήδη με ήπια υβριδικά και full hybrid σύνολα. H πρώτη επιλογή είναι ο ήπια υβριδικός 1,3 λίτρων που αποδίδει 140 ίππους, ακολουθεί η έκδοση με τα 158 άλογα, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η full hybrid έκδοση e-Power 1,5 λίτρων με 190 PS. Η Nissan έχει επιβεβαιώσει ότι θα ακολουθήσει μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του Qashqai μετά το 2025, η οποία θα βασίζεται πάνω σε νέο πάτωμα.

Περισσότερα για την ανανεωμένη έκδοση του Qashqai θα μαθαίνουμε όσο περνούν οι μέρες. Μείνετε συντονισμένοι στο AutoΤρίτη για όλα τα τελευταία νέα.

FORD E-TRANSIT
test center