Το Lykan Hypersport είναι ένα supercar, που θα παραχθεί σε 7 μονάδες και θα πωλείται προς 2.545.000 ευρώ περίπου, η καθεμία.

Σχεδιαστικά, το αρκετά φουτουριστικό design του Lykan Hypersport περιλαμβάνει εκτεταμένη χρήση τιτανίου και ανθρακονήματος, ενώ οι πόρτες του ανοίγουν προς τα πάνω.

Κάτω από το καπό του Lykan Hypersport, βρίσκουμε έναν διπλό turbo 3,7 λτ. 6κύλινδρο κινητήρα, που παράγει 770 ίππους και 1.000 Nm ροπής.

Στο εσωτερικό του Lykan Hypersport τα δερμάτινα καθίσματα φέρουν χρυσά φινιρίσματα και οι επενδύσεις… πολύτιμους λίθους.

Lykan Hypersport: Τα 770 «άλογα» των 2,5 εκατ. ευρώ!

8.997 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/11/2013

Η εταιρεία W παρουσίασε στην Έκθεση του Dubai το Lykan Hypersport, ένα supercar που θα παραχθεί σε 7 μόλις μονάδες, προς 2,5 εκατ. και πλέον ευρώ η καθεμία, ενώ θα αποδίδει 770 ίππους και 1.000 Nm ροπής.

 
Μετά το Devel Sixteen, που ήταν ένα εντυπωσιακό concept έρχεται μια ακόμη ξεχωριστή, πλην όμως «ρεαλιστικότερη», πρόταση από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντουμπάι, το Lykan Hypersport. Το εν λόγω υπεραυτοκίνητο -που θα παραχθεί σε 7 μόλις μονάδες- θα πωλείται προς 2.545.000 ευρώ περίπου, από την εταιρεία W (αγνώστων λοιπών στοιχείων). Να σημειωθεί ότι ο κάθε αγοραστής θα λαμβάνει δώρο κι ένα ρολόι Special Edition Cyrus Klepcys, που κοστίζει 150.000 ευρώ περίπου!

Σχεδιαστικά, το αρκετά φουτουριστικό design του Lykan Hypersport περιλαμβάνει εκτεταμένη χρήση τιτανίου, ανθρακονήματος, ενώ τα LED φώτα ημέρας είναι τοποθετημένα σε «διάταξη διαμαντιών». Ταυτόχρονα, ξεχωρίζουν οι πόρτες του, που ανοίγουν προς τα πάνω.

Επιπλέον, στο εσωτερικό τα δερμάτινα καθίσματα φέρουν χρυσά φινιρίσματα και οι επενδύσεις… πολύτιμους λίθους.

Τώρα, κάτω από το καπό του Hypersport, βρίσκουμε έναν διπλό turbo 3,7 λτ. 6κύλινδρο κινητήρα, που παράγει 770 ίππους και 1.000 Nm ροπής, ενώ μέσω ενός 6τάχυτου σειριακού κιβωτίου, ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ. και αγγίζει την τελική ταχύτητα των 395 χλμ./ώρα.