Το νέο Yeti Monte Carlo βασίζεται στο Yeti Outdoor, ενώ διαθέτει επιπλέον μαύρη οροφή και ράγες οροφής και μαύρη γρίλια μπροστά με την ίδια απόχρωση να υπάρχει και στους εξωτερικούς καθρέπτες.

Η νέα έκδοση του τσέχικου μίνι θα «φορά» 15άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ θα διαθέτει μαύρες λεπτομέρειες στο εξωτερικό της και ειδικά γραφήματα στα πλαϊνά της τμήματα.

Εσωτερικά, τόσο στο Rapid Spaceback Monte Carlo, όσο και στο Yeti Monte Carlo θα υπάρχουν αντίστοιχα σπορτίφ στοιχεία και τα λογότυπα της έκδοσης.

Το νέο Rapid Spaceback Monte Carlo θα φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω με νέα πιο σπορτίφ σπόιλερ, με μαύρες λεπτομέρειες και προβολείς bi-xenon.

Νέα σειρά εκδόσεων «Monte Carlo» για τα μοντέλα της Skoda

9.489 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/8/2014

Η Skoda εγκαινίασε μια νέα σειρά εκδόσεων για τα Yeti Outdoor, Citigo και Rapid Spaceback, τη «Monte Carlo», στην οποία τα εν λόγω μοντέλα θα διαθέτουν πιο δυναμικά και σπορτίφ χαρακτηριστικά.

 
Με τη νέα σειρά «Monte Carlo», που λανσάρεται ήδη στην Ευρώπη, η Skoda θέλησε να «αναβαθμίσει» τρία μοντέλα της, τα Yeti Outdoor, Citigo και Rapid Spaceback, δίνοντάς τους πιο επιθετικό προφίλ και ενσωματώνοντας σπορτίφ πινελιές, εμπνευσμένες από το «αγωνιστικό» κρατίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Yeti Monte Carlo βασίζεται στο Yeti Outdoor και έρχεται σε 4 εξωτερικές αποχρώσεις (κόκκινο, ασημί, λευκό και ανθρακί), ενώ διαθέτει επιπλέον μαύρη οροφή και ράγες οροφής και μαύρη γρίλια μπροστά με την ίδια απόχρωση να υπάρχει και στους εξωτερικούς καθρέπτες. Επίσης, η νέα αυτή έκδοση πατά σε 17άρες ζάντες αλουμινίου και διαθέτει φώτα bi-xenon. Εσωτερικά, το νέο Yeti Monte Carlo φέρει σπορ τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και σπορ καθίσματα με το λογότυπο της έκδοσης, καθώς και ατσάλινα πεντάλ. Σε επίπεδο κινητήρα, το συγκεκριμένο Yeti θα μπορεί να εφοδιάζεται από κινητήρες βενζίνης ή diesel, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη.

Όσον αφορά το νέο Citigo Monte Carlo, η νέα έκδοση του τσέχικου μίνι θα «φορά» 15άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ θα διαθέτει μαύρες λεπτομέρειες στο εξωτερικό της και ειδικά γραφήματα στα πλαϊνά της τμήματα. Επίσης, το εν λόγω μίνι θα διαθέτει σπορτίφ ανάρτηση, με το ανώτατο ύψος από το έδαφος του Citigo Monte Carlo να χαμηλώνει κατά 15 χλστ.

Τέλος, το νέο Rapid Spaceback Monte Carlo θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη αργότερα το φθινόπωρο και θα φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω με νέα πιο σπορτίφ σπόιλερ, με μαύρες λεπτομέρειες και προβολείς bi-xenon. Θα «κάθεται» επίσης σε 17άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου, ενώ και αυτό το μοντέλο θα διαθέτει μαύρη οροφή. Εσωτερικά, θα υπάρχουν αντίστοιχα σπορτίφ στοιχεία, όπως και στο Yeti Monte Carlo, ενώ και το Rapid Spaceback Monte Carlo θα τροφοδοτείται από μοτέρ βενζίνης ή πετρελαίου, ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών.