Οδηγούμε το νέο MG4 στην Ελλάδα - Αμιγώς ηλεκτρικό από 24.450 ευρώ
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε το νέο MG4 στην Ελλάδα - Αμιγώς ηλεκτρικό από 24.450 ευρώ

18.001 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2023)

Στα πλαίσια της παρουσίασης της μάρκας MG στην Ελλάδα είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε όλη την γκάμα των μοντέλων, παρακάτω θα εστιάσουμε στο αμιγώς ηλεκτρικό MG4 EV που ξεκινάει από τα 24.450 ευρώ με επιδότηση.

Πρώτη επαφή με το MG4 EV των 24.450 ευρώ

Θετικές είναι οι πρώτες μας εντυπώσεις από το αμιγώς ηλεκτρικό MG4 που είχαμε την ευκαιρία να το «δοκιμάσουμε» για κάποια χιλιόμετρα στα πλαίσια του λανσαρίσματος της μάρκας στην Ελλάδα.

Για την εμφάνισή του θα αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους αλλά θα σχολιάσουμε πως είναι αρκετά ενδιαφέρον, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το πίσω μέρος, ενώ το μπροστά είναι λίγο επιθετικό.

Ανοίγοντας την πόρτα και μπαίνοντας στο εσωτερικό η αίσθηση απτής ποιότητας είναι αρκετά καλύτερη από αυτό που αναμένεις από την τιμή (οδηγήσαμε την πλούσια έκδοση 64 kW Exclusive στα 28.750 ευρώ με επιδότηση). Όμορφο design στο ταμπλό, λογικό μενού έχει το infotainment, καλή η εργονομία και τα υλικά. Για παράδειγμα μόνο τα μπουτόν κάτω από την οθόνη και αυτών των παραθύρων θα ήθελα πιο «στιβαρά» ή πιο προσεγμένες τις ραφές των καθισμάτων. Από την άλλη, εξαιρετική σε ευκρίνεια και φωτεινότητα τόσο η οθόνη αφής στο κέντρο, όσο και αυτή του πίνακα οργάνων ο οποίος δίνει όλες τις πληροφορίες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CADDY VS COMBO
Test Center