Πρεμιέρα για το Plug-in υβριδικό Renault Rafale με 300 ίππους

2.318 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2024)
Πρεμιέρα για το Plug-in υβριδικό Renault Rafale με 300 ίππους
6 Φωτογραφίες »

- Η Plug-in υβριδική έκδοση του Rafale.
- Με 300 ίππους, τετρακίνητο και 100 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία.
- Νέα κορυφαία έκδοση Atelier Alpine με «έξυπνη» ανάρτηση.
- Διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2024.

Η Plug-in υβριδική έκδοση του Rafale

Το νέο Renault Rafale E-Tech 4x4 έκανε επίσημη πρεμιέρα, αποτελώντας την plug-in υβριδική και τετρακίνητη έκδοση του γαλλικού SUV, όπως είχε γνωστοποιήσει στο παρελθόν η μάρκα πως θα υπάρξει. Όπως υποδηλώνει η πλήρης ονομασία του Renault Rafale E-Tech 4×4 300 HP, το νέο μοντέλο διαθέτει 300 ίππους, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική του αυτονομία, σύμφωνα με τη μάρκα, φτάνει έως και τα 100 χιλιόμετρα.

Με 300 ίππους, τετρακίνητο και 100 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία

Η νέα plug-in υβριδική έκδοση του Renault Rafale έρχεται να προστεθεί δίπλα στην υβριδική των 200 ίππων, με την οποία συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό το περασμένο καλοκαίρι. Το νέο PHEV ηλεκτροκίνητο σύστημα διατηρεί τον τρικύλινδρο 1.200άρη τούρμπο κινητήρα βενζίνης και τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα στον μπροστά άξονα 70 ίππων και μία γεννήτρια εκκίνησης υψηλής τάσης 25 ίππων) του προσθιοκίνητου υβριδικού, ωστόσο προσθέτει ακόμα ένα ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων που κινεί τους πίσω τροχούς. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται στους 300 ίππους, ενώ φυσικά το μοντέλο αποκτά κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Η Renault υπόσχεται το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα, αλλά και ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιομέτρων, χάρη σε μία μπαταρία 22 kWh.

Νέα κορυφαία έκδοση Atelier Alpine με έξυπνη ανάρτηση

Το Renault Rafale E-Tech 4×4  θα προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικά επίπεδα. Το Esprit Alpine φέρνει στιλιστικά στοιχεία με θέμα τις επιδόσεις, ενώ η κορυφαία έκδοση θα είναι η Atelier Alpine. Στη δεύτερη μεταξύ άλλων προστίθεται και η ενεργή προσαρμοζόμενη ανάρτηση που λειτουργεί συνδυαστικά με κάμερα στο παρμπρίζ για να σαρώνει το δρόμο μπροστά και να ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδρά η ανάρτηση στις ανωμαλίες του δρόμου.

Με νέο χρώμα και 21 ιντσών ζάντες η έκδοση Atelier Alpine

Από κει και πέρα, εξωτερικά το Rafale E-Tech 4x4 στην έκδοση Atelier Alpine προσθέτει στη χρωματική του παλέτα την επιλογή του μπλε χρώματος Satin Summit Blue, αυξάνει το μέγεθος των  ζαντών στις 21 ίντσες από τις 20άρες ζάντες της έκδοσης Esprit Alpine, ενώ λαμβάνει και μία αεροτομή βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Η καμπίνα διακοσμείται με μπλε λογότυπο με το γράμμα Α να έχει την υπόσταση βέλους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MORIAKOS CORAL GAS
ΜΟΤΟ