Δείτε την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από το επερχόμενο Pick-Up της Peugeot.

Scoop: Peugeot Pick-Up

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/9/2016

Ο όμιλος PSA σε βάθος χρόνου 5 ετών έχει ανακοινώσει ότι θα εμπλουτίσει τη γκάμα των μοντέλων του με ένα Pick-Up και με αυτή την αφορμή οι πένες των σχεδιαστών δουλεύουν πυρετωδώς για να απεικονίσουν το πώς ενδέχεται να δείχνει.

 
Δεν είναι μυστικό πλέον πως ο όμιλος PSA εργάζεται πάνω στο λανσάρισμα ενός νέου Pick-Up μοντέλου, για την δυναμική επαναφορά του στην κατηγορία, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου «Push to Pass» για την επόμενη 5ετία.
 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θεωρείται απίθανο οι υπεύθυνοι του Ομίλου PSA να προχωρήσουν στην εξέλιξη ενός εντελώς νέου μοντέλου για την κατηγορία των Pick-Up και για αυτό λέγεται ότι έχουν ήδη συνάψει συνεργασία με κάποια άλλη μάρκα.
 
 
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία αυτή έχει «κλειστεί» με την Toyota και μάλιστα το επερχόμενο γαλλικό Pick-Up θα βασιστεί στο πάτωμα του νέου Toyota Hilux, το οποίο δοκιμάσαμε στην Αφρική και σας παρουσιάσαμε πρόσφατα. Υπενθυμίζουμε ότι η Γαλλο-ιαπωνική συνεργασία έχει αποδώσει καρπούς στο κοντινό παρελθόν σε περιπτώσεις όπως η νέα γενιά των Peugeot Expert, Citroen Jumpy και Toyota Proace.
 
Στην δεδομένη περίπτωση παρόλα αυτά ο σχεδιαστής Theophilus Chin θεώρησε καλό να βασίσει την πρόταση του πάνω στο Pick-Up μιας ιταλικής μάρκας, το Fiat Toro, και να δημιουργήσει μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα παρουσιάζοντας ένα σχεδιαστικό συνονθύλευμα με το νέο Peugeot 3008. Πως σας φαίνεται; 

Tags: PEUGEOT, pick-up
 
  • χρηστος

    ειμαι φανατικος οπαδος της peugeot .εχω αλλαξει μεχρι τωρα 3 διαφορετικα μοντελα της εταιρειας.εχω την εντυπωση οτι τα τελευταια 3-4 χρονια θελοντας η εταιρεια να γερμανοποιηση τα μοντελα της φτιαχνει ασχημα αυτοκινητα.καλυτερα να επαναφερει ατοφιο το picup 504 παρα να βγαλει στη παραγωγη το ταυλανδεζικο 3008.