To 2016 το νέο Audi Q2
Διαβάστηκε από 9222 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/10/2013
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, η Audi σχεδιάζει να λανσάρει το 2016 ένα crossover πόλης, το οποίο θα έχει compact διαστάσεις -αντίστοιχες ενός VW Polo- και θα είναι 2κίνητο.
Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, η Audi σκέφτεται σοβαρά να αναπτύξει την γκάμα των «Q» μοντέλων της, στο πλαίσιο της νέας τάσης των crossover. Έτσι λοιπόν, εξασφαλίσαμε τις πρώτες αποκλειστικές, κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες από το νέο Q2, το οποίο προβλέπεται να λανσαριστεί το 2016.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε και στις φωτογραφίες, το νέο compact crossover θα είναι 3θυρο, με εντυπωσιακό εμπρόσθιο τμήμα, το οποίο φέρει μια μεγάλων διαστάσεων και χρωμιομένη μάσκα, μακρόστενα φωτιστικά σώματα, αλλά και μεγάλες εισαγωγές στον προφυλακτήρα.

Από την άλλη στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα μοιάζουν πολύ με αυτά του Audi A3 και συνθέτουν μια μοντέρνα εικόνα. Εκτός τώρα της σχεδίασης, το νέο Q2 θα έχει συμπαγείς διαστάσεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα βασιστεί στο VW Polo, ενώ το μήκος του θα φτάνει τα 3,8 μ.

Στα μηχανικά του μέρη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο crossover δεν θα διαθέτει τετρακίνηση. Επίσης, φαίνεται ότι θα τροφοδοτείται από έναν 1,4 λτ. TFSI (βενζινοκινητήρα) 90 ίππων ή έναν 1.400άρη TDI (diesel), που θα έχει την ίδια ιπποδύναμη. Επιπλέον, οι φήμες θέλουν και τη δημιουργία ενός SQ2 με 231 ίππους, όπως επίσης και μια υβριδική εκδοχή.

Τέλος, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η κατασκευή του, ούτε το όνομά του, αν δηλαδή θα ονομάζεται Q2 ή Q1.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: AUDI, AUDI Q1,

περισσότερα νέα & άρθρα »
AUDI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια Audi αγοράζω αν δώσω έως 30.000 ευρώ;

Ο Nico Hulkenberg θα γίνει ο πρώτος οδηγός της Audi Sauber

Με περισσότερη ισχύ και αυτονομία τα plug-in υβριδικά Audi Q7 και Q8

Αποστολή στην Αυστρία: Πρώτη επαφή με το νέο Audi Q6 e-tron

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Audi A3 MK3 (2012-2020)

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Audi Q3 VS Mercedes GLA

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Mazda EZ-6: Ηλεκτρικό και Plug-in με έως 1.000 χλμ. αυτονομία

Με νέο V8 μοτέρ ισχύος 1.000+ PS ο διάδοχος της McLaren P1

Βγήκε... βόλτα για δοκιμές στις ΗΠΑ το Kia Tasman

Ακόμη πιο ισχυρή η Hispano Suiza Carmen Sagrera