Η Opel θα παρουσιάσει επίσημα το πρωτότυπο Monza -ένα πισωκίνητο 2θυρο πολυτελές κουπέ βασισμένο στην πλατφόρμα της Cadillac ATS- τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Opel θα παρουσιάσει επίσημα το πρωτότυπο Monza -ένα πισωκίνητο 2θυρο πολυτελές κουπέ βασισμένο στην πλατφόρμα της Cadillac ATS- τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

To Opel Monza στη Φρανκφούρτη

3.940 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2013)

Η Opel θα παρουσιάσει επίσημα το πρωτότυπο Monza -ένα πισωκίνητο 2θυρο πολυτελές κουπέ βασισμένο στη Cadillac ATS- τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζει ένα πολυτελές coupe για το οποίο υπάρχει έντονη φημολογία καθώς επιθυμία της εταιρείας είναι να ανταγωνιστεί μοντέλα, όπως το Audi A5 και τη Σειρά 4 της BMW.Ως προς την εμφάνισή του δεν έχουν αναφερθεί πολλά, πάντως έχει κυκλοφορήσει μια φωτογραφία στη Γερμανία, η οποία δείχνει μια πιθανή εκδοχή του μοντέλου και στην οποία το Opel coupe φαίνεται να «υιοθετεί» μια μεγάλη μάσκα με πολλές γρίλιες μπροστά, επιμηκυμένους προβολείς και αρκετά κεκλιμένο παρμπρίζ. Το ίδιο μάλιστα επιβεβαιώνει και μια ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η οποία αποκαλύπτει ένα ευμέγεθες σήμα της εταιρείας, που παραπέμπει στο Adam και φανερώνει τη νέα σχεδιαστική τάση της εταιρείας.Ταυτόχρονα, η Opel θέλει το Monza να είναι πισωκίνητο και σε θέση να φιλοξενήσει μεγάλα σε κυβισμό μηχανικά σύνολα που να συνάδουν με το δυναμικό προφίλ του. Έτσι θα χρησιμοποιηθεί, κατά τις πληροφορίες, η πλατφόρμα της Cadillac ATS, ελαφρώς προσαρμοσμένη. Επομένως, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μηχανικά σύνολα, όπως ο 4κύλινδρος, turbo 2 λίτρων της GM ή ο 3,6 λίτρων V6, των 325 ίππων. Από την άλλη, λογικό είναι ότι η Ευρώπη θα θελήσει και κάποιο diesel μοτέρ, το πιθανότερο κάποιο από τη γκάμα της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT TESTIMONIAL 1
test center