Το νέο Infiniti Q50 Eau Rouge Concept διαθέτει τη γνωστή πολυτέλεια της εταιρείας, με … άρωμα από την F1.

Οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στον εμπρός προφυλακτήρα, τα πλαϊνά μαρσπιέ και τον διαχύτη στο πίσω τμήμα είναι στοιχεία που προσθέτουν δυναμικότητα στο μοντέλο.

Στο εσωτερικό του concept κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής στη κεντρική κονσόλα, οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στην κονσόλα και το τιμόνι και τα χρωμιομένα φινιρίσματα.

Οι άνθρωποι της Infiniti αναφέρουν ότι «το μοτέρ του πρωτοτύπου διαθέτει προσωπικότητα, αυξημένες επιδόσεις και κυλίνδρους σε διάταξη V», ενώ διέρρευσε ότι θα αποδίδει 500+ ίππους.

Το νέο Infiniti Q50 Eau Rouge Concept με 500 «άλογα»

7.030 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/1/2014

Παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ το νέο Infiniti Q50 Eau Rouge Concept, που είναι η «αγωνιστική» εκδοχή του Q50, καθώς φέρει αρκετά σπορτίφ χαρακτηριστικά, στοιχεία από ανθρακόνημα και βέβαια αποδίδει 500+ ίππους!

 
Με την έκδοση Q50 Eau Rouge σε πρωτότυπη μορφή, η Infiniti παρουσίασε στο περίπτερό της στο Ντιτρόιτ τις… αγωνιστικές της διαθέσεις, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τη γνωστή πολυτέλεια της εταιρείας, με… άρωμα από την F1. Ειδικότερα, το εν λόγω concept διαθέτει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα και πολλές σχεδιαστικές «πινελιές» από την F1. Επίσης, το καινούργιο σπόιλερ μπροστά σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο, οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα -όπως στον εμπρός προφυλακτήρα, τα πλαϊνά μαρσπιέ, τον διαχύτη στο πίσω τμήμα, την οροφή, καθώς και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών- είναι στοιχεία που προσθέτουν δυναμικότητα στο πρωτότυπο μοντέλο. Σημειωτέον δε ότι και οι ζάντες 21 ιντσών είναι από ελαφρύ κράμα.

Από την άλλη, στο εσωτερικό του concept κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής στη κεντρική κονσόλα, οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στην κονσόλα και το τιμόνι και τα χρωμιομένα φινιρίσματα, καθώς και τα paddles στο τιμόνι.

Μηχανικά τώρα, δεν έχει ανακοινωθεί το «όνομα» του κινητήρα, αλλά οι άνθρωποι της Infiniti αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «το μοτέρ του πρωτοτύπου διαθέτει προσωπικότητα, αυξημένες επιδόσεις και κυλίνδρους σε διάταξη V». Αυτό όμως που διέρρευσε είναι η απόδοση του μηχανικού συνόλου που θα φτάνει τους 500 –ίσως και περισσότερο- ίππους και τα 800 Nm ροπής.

Tags: INFINITI Q50