Τομέας 8 – Χρώματα αυτοκινήτου & Φανοποιία

Famous Brands, κορυφαίας ποιότητας χρώματα αυτοκινήτου & Top specialists του κλάδου της Φανοποιίας & περιποίησης - αποκατάστασης αυτοκινήτου. Το κρατάνε σαν καινούργιο, του εξασφαλίζουν μια καλή μεταπωλητική αξία. Σας γλιτώνουν λεφτά! Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης.

HB BODY
Τομέας της τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.περισσότερα »

Aldik
Εισάγει & διαθέτει μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που αφορούν την συντήρηση, πλύση και φροντίδα αυτοκινήτων, σκαφών και γιοτ. Προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες & ειδικά σχεδιασμένες σειρές προϊόντων συντήρησης αυτοκινήτου! Δείτε περισσότερα με 1 κλίκ.περισσότερα »

Κασσέτας Χρώματα
Στο e- shop του καταστήματος Κασσέτας Χρώματα θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την βαφή και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η πολυετής τους εμπειρία και τα κορυφαία brands είναι η εγγύηση σας .περισσότερα »

Dent Genie Hellas
THE DENT GENIE HELLAS: Λύση χωρίς βάψιμο του αυτοκινήτου, εταιρεία "εναλλακτικής φανοποιείας" ικανή να επαναφέρει τα αμαξώματα στην αρχική τους κατάσταση μετά από ζημιά.περισσότερα »

AkzoNobel Coatings A.E.
Η ΑkzoNobel Coatings A.E. Χρώματα Αυτοκινήτων, διαθέτει στην ελληνική αγορά κορυφαία προιόντα επαναβαφής οχημάτων. Με μεγάλη επένδυση σε εγκαταστάσεις, το μεγαλύτερο δίκτυο αντιπροσώπων & εστίαση στη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών της.περισσότερα »

Undergrounders
Οι UNDERGROUNDERS - Car Detailing Car Wrapping εξειδικεύονται στον τομέα της περιποίησης αυτοκινήτων για πάνω από 10 χρόνια. Με επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό στον κλάδο της περιποίησης αυτοκινήτου έχουν εγγυημένα αποτελέσματα. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »

Auto Star Detailing
Η πολυετή εμπειρία και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια έχουν κάνει την Auto-Star Detailing Center μια ιδανική επιλογή για την περιποίηση και ανανέωση της εμφάνισης κάθε τύπου οχήματος, καθώς και την πώληση προϊόντων Detailing. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!περισσότερα »