Τομέας 2 – Καλύτερες προσφορές για αγορά αυτοκινήτου!

Η αγορά καινούριου αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο δελεαστική, μέσω των προωθητικών προγραμμάτων που προσφέρουν οι εταιρείες. Εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και τα 10.000 ευρώ όφελος, δώρο έξτρα εξοπλισμός, αλλά και δωρεάν service περιλαμβάνονται στις προσφορές που τρέχουν αυτήν την περίοδο και θα βρείτε αναλυτικά στο Hall 2 της δεύτερης ελληνικής digital έκθεσης του AutoΤρίτη!
Παράλληλα, έξτρα δέλεαρ αποτελούν τα ειδικά σχεδιασμένα χρηματοδοτικά προγράμματα, από μηδενικό επιτόκιο και πληρωμή μετά από ένα χρόνο μέχρι ενσωμάτωση ασφάλειας και συντήρησης, καθώς και οι εργοστασιακές εγγυήσεις  που φτάνουν μέχρι τα 8 χρόνια και απεριόριστα χιλιόμετρα.
Διαβάστε αναλυτικά για κάθε εταιρεία όλες τις πληροφορίες.

Kia: Εκπτώσεις και δωρεάν service
Ολοκληρωμένο πακέτο προσφορών από την Kia, νέες μειωμένες τιμές σχεδόν σε όλη τη γκάμα, δωρεάν service σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και μια από τις κορυφαίες εγγυήσεις της αγοράς. Δείτε αναλυτικά. περισσότερα »

Mercedes: Με πολλές επιλογές χρηματοδότησης
Ειδικά σχεδιασμένα χρηματοδοτικά προγράμματα και balloon χρηματοδοτήσεις με ενσωμάτωση υπηρεσιών ασφάλισης, κινητικότητας και συντήρησης προσφέρει η Mercedes-Benz Ελλάς για τα μοντέλα της. Πόσο πιο εύκολη γίνεται η απόκτηση των plug-in μοντέλων; Δείτε αναλυτικά περισσότερα »

Renault-Dacia: Με εκπτώσεις και δώρο το σύστημα LPG
Η ελληνική αντιπροσωπεία των Renault-Dacia, έχει «πριμοδοτήσει» με οφέλη τα σημαντικότερα μοντέλα της, ώστε να τα κάνει ακόμη πιο ελκυστικά προς τους υποψήφιους αγοραστές. περισσότερα »

Dacia-Renault: Με εκπτώσεις και δώρο το σύστημα LPG
Η ελληνική αντιπροσωπεία των Renault-Dacia, έχει «πριμοδοτήσει» με οφέλη τα σημαντικότερα μοντέλα της, ώστε να τα κάνει ακόμη πιο ελκυστικά προς τους υποψήφιους αγοραστές. περισσότερα »

Citroen: Ειδικές τιμές και χρηματοδοτήσεις
Η Citroen προσφέρει νέες μειωμένες τιμές για το δημοφιλές μοντέλο της C3, το οποίο είναι διαθέσιμο από 12.900 ευρώ. Δείτε τις μοναδικές προσφορές για τους επισκέπτες της Έκθεσης με όφελος 1.000 ευρώ! περισσότερα »

Ford: Αγορές on line με έκπτωση
Μεγάλο φάσμα παροχών καλύπτουν οι προωθητικές ενέργειες της Ford. Επιπλέον όφελος, δωρεάν έξτρα στοιχεία εξοπλισμού, customized χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και τη μεγαλύτερη σε διάρκεια εγγύηση της αγοράς! Δείτε αναλυτικά στο περίπτερό της. περισσότερα »

DS: Προνομιακή χρηματοδότηση και όφελος αρκετών χιλιάδων ευρώ
Η DS κάνει πιο ελκυστική την απόκτηση των μοντέλων της μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. περισσότερα »

Peugeot: Ειδικές τιμές σε όλη τη γκάμα
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot προσφέρει διαρκώς εκπτώσεις σε πολλά μοντέλα της γκάμας της, ενώ παράλληλα προσφέρει και δωρεάν οδική βοήθεια. περισσότερα »

Hyundai: Εκπτώσεις σχεδόν σε όλα τα μοντέλα
Εκπτώσεις στα περισσότερα μοντέλα της προσφέρει η Hyundai, καθώς επίσης και έξτρα δωρεάν υπηρεσίες. Επίσης, είναι η μοναδική με εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων, ενώ ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα υπάρχει για το υβριδικό και το ηλεκτρικό Kona. Ποιο είναι αυτό; περισσότερα »

Audi: Αγοράζεις τώρα πληρώνεις μετά
Δωρεάν service, καθώς και νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ενσωμάτωση υπηρεσιών ασφάλισης και συντήρησης, προσφέρει η Audi μέσω των νέων προωθητικών της προγραμμάτων. περισσότερα »

Fiat: Εκπτώσεις έως 3.200 ευρώ
Η Fiat μέσω του προσφέρει για όλη τη γκάμα εκπτώσεις έως και 3.200 ευρώ και εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 5 χρόνια ή 200.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. περισσότερα »

Honda: Κέρδος έως και 5.410 ευρώ
Η Honda προσφέρει ειδικές μειωμένες τιμές στα περισσότερα μοντέλα της γκάμας της, με το όφελος για τον αγοραστή να φτάνει σχεδόν μέχρι και τα 5.410 ευρώ. περισσότερα »

Jeep: Εκπτώσεις έως 10.000 ευρώ
Η Jeep, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε, προσφέρει δωρεάν εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και τα 10.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διαθέτει και μια από τις κορυφαίες χιλιομετρικές εγγυήσεις της αγοράς. περισσότερα »

Mazda: 1.000 ευρώ όφελος σχεδόν σε όλη την γκάμα
Η Mazda μετά την εκ νέου δραστηριοποίηση της στην ελληνική αγορά προσφέρει εκπτώσεις 1.000 ευρώ σε όλη σχεδόν την γκάμας της. περισσότερα »

Mitsubishi: Μείωση τιμών έως και 3.000 ευρώ
Ειδικές μειωμένες τιμές σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της προσφέρει η Mitsubishi, με το όφελος για τον αγοραστή να φτάνει ακόμα και τα 3.000 ευρώ. περισσότερα »

Nissan: Qashqai με έκπτωση
Το Nissan Qashqai, το πιο δημοφιλές SUV της ελληνικής αγοράς, προσφέρεται σε ειδικές τιμές, καθώς επίσης, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, με ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου. περισσότερα »

Opel: Full των προσφορών
Όφελος σε όλη τη γκάμα των επιβατικών μοντέλων της προσφέρει η Opel, όπου ανάλογα το μοντέλο και την έκδοση θα συναντήσουμε εκπτώσεις έως και 1.150 ευρώ και δωρεάν εξοπλισμό. Δείτε αναλυτικά. περισσότερα »

SEAT: Με χρηματοδότηση χαμηλού επιτοκίου
Η SEAT προσφέρει εκπτώσεις σε συγκεκριμένα μοντέλα της γκάμας της, καθώς επίσης και προγράμματα χρηματοδότησης, κλασσικές ή balloon, με ανταγωνιστικό επιτόκιο. περισσότερα »

Skoda: On line αγορές για ετοιμοπαράδοτα με εκπτώσεις
Η Skoda, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε, προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό ή εκπτώσεις μέχρι και 5.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διαθέτει και χρηματοδοτικά προγράμματα χαμηλού επιτοκίου. περισσότερα »

Suzuki: Με δώρο μέρος ή όλο το τέλος ταξινόμησης
H Suzuki προσφέρει σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της δώρο, ανάλογα το μοντέλο και την έκδοση, μέρος ή όλο το τέλος ταξινόμησης με το συνολικό όφελος να αγγίζει έως και τα 1.210 ευρώ. περισσότερα »

Toyota: Εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα & νέο χρηματοδοτικό
Η 1η μάρκα σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά διαθέτει σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και τα 2.000 ευρώ, καθώς και ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με μεγαλύτερα οφέλη. περισσότερα »

VW: Προσφορές σχεδόν σε όλη η γκάμα
Η VW διαθέτει σχεδόν για όλα τα μοντέλα της κάποια προωθητική ενέργεια, μέσω της πλατφόρμας online αγορών με το συνολικό όφελος να φτάνει έως και τα 2.000 ευρώ. περισσότερα »