Διαβάστε αύριο: Οδηγούμε το Fiat 500L με νέους κινητήρες
Διαβάστηκε από 2155 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/2/2013
Ταξιδεύουμε στη Νότια Γαλλία, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τους δύο νέους κινητήρες που εμπλουτίζουν τη γκάμα του νέου Fiat 500L.
Δυο νέοι κινητήρες συμπληρώνουν την γκάμα του 500L: ο 1.6 MultiJet II με 105 ίππους και ο 0.9 TwinAir Turbo με 105 ίππους. 

Η γκάμα συμπληρώνεται και μεγαλώνει, προσφέροντας και υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Αυτή η περαιτέρω ωρίμανση και ανάπτυξη του μοντέλου συντελείται τώρα χάρη στον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 1.6 MultiJet II των 105 ίππων και τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρας βενζίνης 0.9 TwinAir Turbo, επίσης 105 ίππων, δυο διαφορετικές εκδοχές για να φτάσεις στην ίδια απόδοση. 

Συνδυασμένοι με δυο χειροκίνητα κιβώτια -C514 για τον 0.9 TwinAir Turbo και C635 1.6 MultiJet II– οι δυο κινητήρες του Fiat 500L μεταφέρουν την αντίληψη "cool & capable" κάτω από το καπό του: και οι δυο είναι έξυπνοι χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιούν, στη διαφορετική προσωπικότητα που προσδίδουν στο αυτοκίνητο και στα χαμηλά κόστη χρήσης τους. Την ίδια στιγμή, οι δύο κινητήρες έχουν χαμηλές εκπομπές ρύπων και χαμηλή κατανάλωση και είναι γενναιόδωροι σε επιδόσεις, εξασφαλίζοντας πραγματικά, μετρήσιμα πλεονεκτήματα στους καταναλωτές.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο autotriti.gr, καθώς αύριο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γκάμα κινητήρων του νέου ιταλικού πολυμορφικού, καθώς και τις πρώτες εντυπώσεις από τη συμπεριφορά του στο δρόμο.

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΟΔΗΓΟΥΜΕ

περισσότερα νέα & άρθρα »
FIAT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με άρωμα L.A το Fiat 500 «Inspired By Los Angeles»

Fiat: Ανακοίνωσε το νέο 500 Ibrida, ντεμπούτο για το 500e Mirafiori

Η Ιταλία μετά την Alfa Romeo «κυνηγά» και τη Fiat!

Μπορεί η Fiat να είναι mainstream & premium ταυτόχρονα;

Νέο Fiat Panda: Βενζίνη και ηλεκτρικό σε δελεαστικές τιμές

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Fiat Panda 2011-2020 VS Kia Picanto 2017-

ΟΔΗΓΟΥΜΕ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οδηγούμε το Togg T10X - Το ηλεκτρικό του Ερντογάν

CUPRA Tavascan & Born VZ: Τα οδηγούμε στη Βαρκελώνη

Οδηγούμε το νέο Citroen C3, με τιμή από 15.000 ευρώ

Νέο Jeep Avenger 4xe: Ήπια υβριδικό και τετρακίνητο με 136 ίππους