Χωρίς ίχνος καμουφλάζ και σε πλήρη δράση, ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός εντόπισε το επερχόμενο Volkswagen Touareg.

Tο νέο Touareg είναι πιο μοντέρνο και πιο κομψό από το μοντέλο που αντικαθιστά.

Tο Touareg θα είναι το τελευταίο μοντέλο που θα βασιστεί στην πλατφόρμα MLB Evo του ομίλου VW.

Tο ολοκαίνουργιο γερμανικό SUV αναμένεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Ακάλυπτο το νέο Touareg

3.736 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2017)

Χωρίς ίχνος καμουφλάζ και σε πλήρη δράση, ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός εντόπισε το επερχόμενο Volkswagen Touareg, χωρίς να χάσει την ευκαιρία να το απαθανατίσει.

Μπορεί οι πρώτες φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή του να μας έδωσαν μια πρώτη ιδέα, ωστόσο οι νέες εικόνες μας αποκαλύπτουν πλήρως το νέο SUV.
 
Με την πρώτη ματιά, το νέο Touareg είναι πιο μοντέρνο και πιο κομψό από το μοντέλο που αντικαθιστά. Η εμπρόσθια όψη του χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη γρίλια στην οποία ενσωματώνονται τα νέα φωτιστικά σώματα, έχοντας πολλές λεπτομέρειες χρωμίου, θυμίζοντας έτσι τα σχεδιαστικά στοιχεία του T-Prime concept.
 
Η ανανέωση συνεχίζεται και στο πίσω μέρος, όπου έχουν πάρει θέση τα δύο καλοσχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ στις εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους δύο διαφορετικές εκδόσεις του μοντέλου, με το μπλε Touareg να δίνει μια πιο σπορ αίσθηση, ενώ το μπεζ να δίνει την εντύπωση πως πρόκειται για ένα πιο πολυτελές μοντέλο.
Από κει και πέρα το Touareg θα είναι το τελευταίο μοντέλο που θα βασιστεί στην πλατφόρμα MLB Evo του ομίλου VW, που υποστηρίζει επίσης τα Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga και Lamborghini Urus και θα αποτελέσει τη βάση για το νέο Audi Q8.
 
Στα μηχανικά σύνολα είναι πιθανό το VW Touareg να έρθει με τους ίδιους δύο κινητήρες που συναντάμε στο Audi Q7, δηλαδή τον 3λιτρο TFSI των 333 ίππων και τον 3.0 TDI των 272 ίππων, ενώ μελλοντικά δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και η υβριδική εκδοχή του η οποία θα αποτελείται από ένα 2λιτρο TSI απόδοσης 248 και έναν ηλεκτροκινητήρα 134 ίππων και 349 Nm ροπής, με συνδυαστική ισχύ 375 άλογα και η ροπή θα αγγίζει τα 700 Nm.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το ολοκαίνουργιο γερμανικό SUV αναμένεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Απρίλιο.

AUTOFIT SERVICE AC
Audi