Στην εικόνα βλέπετε το πρωτότυπο T-Prime.

Μετρά αντίστροφα το νέο VW Touareg

3.390 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2017)

Το πότε θα αποκαλυφθεί το νέο Volkswagen Touareg έγινε γνωστό. Δείτε περισσότερα.

Το επερχόμενο Volkswagen Touareg είναι ένα από τα μοντέλα που έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό, όσο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε υπάρξει κάποια συγκεκριμένη αναφορά για το πότε θα έκανε την πρώτη επίσημη παρουσία του, κάτι το οποίο δεν ισχύει πλέον.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα το ολοκαίνουργιο γερμανικό SUV αναμένεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Απρίλιο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί τότε σημαίνει πως είναι περίπου 4 μήνες μακριά.
 
Όσον αφορά στην εξωτερική του σχεδίαση, φήμες κάνουν λόγο πως το μελλοντικό Touareg θα φέρει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο T-Prime, ενώ αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος του θα ξεπερνάει τα 5,0 μ., το πλάτος τα 2,0 μ. και το ύψος τα 1,7 μέτρα, ωστόσο το βάρος του αναμένεται έως και 200 κιλά χαμηλότερο σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά.
Από κει και πέρα το Touareg θα είναι το τελευταίο μοντέλο που θα βασιστεί στην πλατφόρμα MLB Evo του ομίλου VW, που υποστηρίζει επίσης τα Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga και Lamborghini Urus και θα αποτελέσει τη βάση για το νέο Audi Q8.
 
Τέλος, στα μηχανικά σύνολα είναι πιθανό το VW Touareg να έρθει με τους ίδιους δύο κινητήρες που συναντάμε στο Audi Q7, δηλαδή τον 3λιτρο TFSI των 333 ίππων και τον 3.0 TDI των 272 ίππων, ενώ μελλοντικά δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και η υβριδική εκδοχή του η οποία θα αποτελείται από ένα 2λιτρο TSI απόδοσης 248 και έναν ηλεκτροκινητήρα 134 ίππων και 349 Nm ροπής, με συνδυαστική ισχύ 375 άλογα και η ροπή θα αγγίζει τα 700 Nm.

SARAKAKIS HONDA LEASING
MONTELA