Την ανώτερη βαθμολογία που μπορούσε να πάρει από τον οργανισμό Euro NCAP συγκέντρωσε το Opel Grandland X.

Την ανώτερη βαθμολογία που μπορούσε να πάρει από τον οργανισμό Euro NCAP συγκέντρωσε το Opel Grandland X.

«Πεντάστερο» το Opel Grandland X

2.263 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2017)

Την ανώτερη βαθμολογία που μπορούσε να πάρει από τον οργανισμό Euro NCAP συγκέντρωσε το Opel Grandland X, αποσπώντας τα πέντε αστέρια στους τέσσερις τομείς ασφάλειας.

Στα πλαίσια του Euro NCAP, δοκιμάστηκε επίσης το προαιρετικό Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης(Automatic Emergency Braking), το οποίο σύμφωνα με τον οργανισμό λειτούργησε θαυμάσια σε όλες τις δοκιμές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Επιπλέον το Grandland X προσφέρει πρόσθετα συστήματα υποστήριξης και ασφάλειας όπως το Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System) που μπορεί να ανιχνεύσει σημάδια κόπωσης και να υπενθυμίζει στους οδηγούς να κάνουν τακτικά διαλείμματα κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών.
 
Τέλος το νέο SUV παρέχει και το σύστημα Opel OnStar, το οποίο εκτός από υπηρεσίες όπως Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος (Stolen Vehicle Assistance) ή Wi-Fi Hotspot, διαθέτει και αυτή της προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας που μπορεί να βοηθήσει τους κουρασμένους οδηγούς να βρουν ένα χώρο στάθμευσης ή να κλείσουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο, ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ανταποκρίνεται αυτόματα συνδέοντας τους επιβάτες με έναν σύμβουλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CENNTRO ME EPIDOTHSH
MONTELA