2 φωτογραφίες »

Σχέδια δείχνουν το νέο Volkswagen Passat

4.289 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2021)

Το Volkswagen Passat θα συνεχίσει να προσφέρεται ως station wagon και σχέδια έρχονται για να καταδείξουν την εμφάνιση που ενδέχεται να έχει το πρακτικό γερμανικό μοντέλο.

Πριν από λίγους μήνες το μέλλον του Volkswagen Passat φάνταζε δυσοίωνο με τις φήμες να το θέλουν να πέφτει θύμα της αυξημένης δημοτικότητας των SUV. Οι προβλέψεις αυτές επιβεβαιώθηκαν κατά το ήμισυ, καθώς αν και η σεντάν έκδοση δεν προτιμήθηκε από τους ανθρώπους της μάρκας, δε συνέβη το ίδιο και για το station wagon που αναμένεται να συνεχίσει το ταξίδι τους στις ευρωπαϊκές αγορές.


Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

 
Μάλιστα δύο νέα ανεξάρτητα σχέδια που έκαναν την εμφάνισή τους μας δίνουν μία ακόμα οπτική για την κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί σχεδιαστικά από τους υπεύθυνους της VW. Ο όσο το δυνατόν πιο βελτιωμένος αεροδυναμικός σχεδιασμός θα είναι βασικό στοιχείο για το νέο Passat, ενώ θεωρείται βέβαιο πως τεχνολογίες όπως LED φωτιστικά σώματα θα ακολουθήσουν το μοντέλο.
 
Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι το μεταξόνιο του Passat θα βρίσκεται περίπου στα 2,85 μέτρα γεγονός πως θα ευνοήσει την άνεση στην καμπίνα. Εκεί φυσικά θα δίνουν το παρών τεχνολογίες αιχμής που έχουν δει στα νεότερα αυτοκίνητα της VW. Όσον αφορά το χώρο αποσκευών, λέγεται πως θα ξεπερνάει τα 1.800 λίτρα!
 
Η 9η γενιά του Passat θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να εξηλεκτριστεί μέσω Plug-In υβριδικών εκδόσεων, χωρίς ωστόσο να απορρίψει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, όπου οι TSI και TDI εκδόσεις αναμένονται εντός της γκάμας. Πέραν των Plug-In υβριδικών εκδόσεων δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, όμως η VW για να καλύψει το κενό προετοιμάζει το station wagon Aero B, ένα μοντέλο που δεν έχει λάβει επίσημη ονομασία παραγωγής άλλα λέγεται πως θα μοιάζει αρκετά στην φιλοσοφία του πρωτότυπου ID. Space Vizzion.
 
Κλείνοντας, το νέο Volkswagen Passat θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της VW  Μπρατισλάβα της Σλοβακίας παράλληλα με το SUV, Touareg.

CADDY VS COMBO
MONTELA