Διάλεξε το σωστό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό!

Διαβάστηκε από 1404 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2018

Δες τώρα πότε είναι καλύτερο για την τσέπη σου να επιλέξεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και πως αυτό θα το κάνεις με το σωστό τρόπο για να μην την πατήσεις.

 
Σε συμφέρει να επιλέξεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά όταν πρόκειται για προϊόντα με μεγάλο κόστος! 

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων και επομένως είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους καταναλωτές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι κοστίζουν πολύ φθηνότερα από τα καινούρια και μπορεί κανείς να βρει για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος της συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου να μειώνεται δραματικά.

Το πόσο συμφέρει η αγορά ενός ανταλλακτικού όμως, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το είδος ή το κόστος του ανταλλακτικού, αλλά και η ευκολία στην εύρεσή του, καθώς αν για παράδειγμα χρειαστεί κάποια παραγγελία από το εξωτερικό, μπορεί η διαδικασία να είναι πολύ χρονοβόρα, αποτρέποντας κάποιον από αυτή την επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση, αν είναι να επιλέξεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, καλό είναι να το κάνεις για προϊόντα με μεγάλο κόστος, ώστε η επιλογή τους να αξίζει τον κόπο (οικονομικά).

Προσοχή όταν παραγγέλνεις από το ίντερνετ και το τηλέφωνο! Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Οι κύριοι τρόποι παραγγελίας εξ αποστάσεως είναι δύο:

Μέσω internet και αγγελιών: Έχει γίνει και ο πιο διαδεδομένος πλέον τρόπος, αν και σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις άμεση επαφή με το ανταλλακτικό που θέλεις.

Τηλεφωνικά: Αν έχεις όρεξη και ένα τηλεφωνικό κατάλογο, βρίσκεις τους επαγγελματίες ανά περιοχή και κάνεις την επιλογή σου.

Προσοχή όταν επιλέγεις ένα e-shop ως προμηθευτή, καθώς, σε περίπτωση που αυτό προμηθεύεται τα ανταλλακτικά από αλλού, ίσως προκύψουν καθυστερήσεις.

Μην αμελήσεις να ελέγξεις ο ίδιος το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί και να μάθεις για την πραγματική του κατάσταση!

Προτιμώ φανοποιό που τον ξέρω και αν δεν γνωρίζω, ρωτάω γνωστούς για να «πάρω μια ιδέα».

Όταν διαθέτει το ανταλλακτικό που χρειάζεται, καλό είναι να ζητάτε να το δείτε, καθώς και να γνωρίζετε την αρχική του κατάσταση. Μπορεί για παράδειγμα, το φτερό που έχει για μεταχειρισμένο να είναι χτυπημένο και να το στοκάρει πριν το βάψει, οπότε αυτό να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό σου χωρίς να γνωρίζεις κάτι. Το ίδιο ισχύει και με πλαστικά μέρη που μπορεί να είναι σπασμένα-κολλημένα (προφυλακτήρες κλπ).

Να ζητάς πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες και να προσπαθείς να περνάς συχνά από το συνεργείο ώστε να βλέπεις τι γίνεται, χωρίς ωστόσο να γίνεσαι ενοχλητικό για τον φανοποιό.

Επίσης, να ρωτάς πάντα για την προέλευση του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, αν πρόκειται για ανακατασκευασμένο ή π.χ. από κάποιο τρακάρισμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

 • Βρες ό,τι χρειάζεσαι

  Όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά βρίσκονται στο κατάστημα Kostisparts. Θα βρεις ποικιλία ανταλλακτικών μεταχειρισμένων και καινούριων γαλλικών αυτοκινήτων . Οι φιλικές τιμές και η γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας είναι οι άμεσες προτεραιότητές μας.   2102586185 Περισσότερα
 • Τα πάντα με ένα κλικ!

  Επισκεφθείτε το e-shop «Γλύκας» και βρείτε τα πάντα για το αυτοκίνητό σας. Ποιοτικές μπαταρίες, επώνυμα λιπαντικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αξεσουάρ αυτοκινήτου και λιπαντικά.
   2221044797 Περισσότερα
 • Από το 1977 και συνεχίζει...

  Η εταιρεία «Βελγοελληνική ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 1977 και είχε εξειδίκευση στην εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ και το 1979 ονομάστηκε « Γ. Παπανικολάου & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρώντας το ίδιο αντικείμενο ως το 2011 με μόνη διαφοροποίηση την εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του ομίλου FIAT.  2310927693 Περισσότερα
 • Αριστα ανταλλακτικά για BMW και ΜΙΝΙ!

  Η Ι. ΤΣΑΜΠΑΝΗΣ, με παρουσία 30 ετών στο χώρο, είναι από τις πλέον επώνυμες στον κλάδο των ανταλλακτικών επιβατικών αυτοκινήτων για BMW και MINI. Η επιτυχημένη παρουσία στο χώρο βασίζεται στα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που διαθέτονται καθώς και στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.  2108327788 Περισσότερα
 • Αριστα μτχ ανταλλακτικά

  Στην σελίδα https://kservice.car.gr/parts/  θα βρείτε τεράστια γκάμα από μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση και σε τιμές εκκαθάρισης. Επικοινωνείστε με ένα από τα εξειδικευμένα άτομα της επιχείρησης και νημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, και τις τρέχουσες προσφορές.
   2102801122 Περισσότερα
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

  Η Α. Κατσίπης έχει 28 χρόνια παρουσία στο χώρο της εισαγωγής και διάθεσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η τεράστια πείρα του προσωπικού και η οργάνωση της εταιρείας προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές. Στο κατάστημα θα βρείτε περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.  2109922679 Περισσότερα

Διάλεξε το σωστό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό!

Πως επιλέγω σωστά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά;

Πως θα διαλέξω το σωστό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό;

Πώς θα κάνω σωστή επιλογή μτχ ανταλλακτικού;

Διάλεξε σωστά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά!

Ψάχνεις μτχ ανταλλακτικά; Βρες άθικτα & φτηνά!

Θέλεις μεταχειρισμένο; Υπάρχει αξία

Συντήρησε σωστά τον κλιματισμό!

Να πάρω μεταχειρισμένα ανταλλακτικά;

Επέλεξες μεταχειρισμένα ανταλλακτικά; Μάθε τα μυστικά τους

Αξίζει να τα πάρεις μεταχειρισμένα;

Στην καρδιά των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών

Αξίζει η αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών;

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά... σαν καινούρια!

Γίνε και εσύ ειδικός στα ανταλλακτικά

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά... σαν καινούρια!

Θες μτχ ανταλλακτικά;

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με άμεση εξυπηρέτηση

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά! Ως και 60% φθηνότερα

Best Deals στα ανταλλακτικά

περισσότερα »