Δίκτυο Autofit Σε εποχές που η τεχνογνωσία παίζει τον 1ο ρόλο!
Η Autofit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με παρουσία σχεδόν 30 ετών στην αγορά και πάνω από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Στην Ελλάδα το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της

Η Autofit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με παρουσία σχεδόν 30 ετών στην αγορά και πάνω από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Στην Ελλάδα το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της αριθμεί ήδη 55 σημεία εξυπηρέτησης.

  • Δίκτυο Autofit Σε εποχές που η τεχνογνωσία παίζει τον 1ο ρόλο!
  • Η Autofit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με παρουσία σχεδόν 30 ετών στην αγορά και πάνω από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Στην Ελλάδα το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της

Δίκτυο Autofit Σε εποχές που η τεχνογνωσία παίζει τον 1ο ρόλο!

9287 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/3/2023

Με διεθνή παρουσία και πιστό κοινό κατόχων αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα με δίκτυο 55+ συνεργατών (επεκτείνεται διαρκώς). One stop service shops – με υψηλή τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, αμεσότητα εξυπηρέτησης και πιστοποιημένα ανταλλακτικά, ώστε να μη χάνει ο πελάτης τους, την εργοστασιακή εγγύηση.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - Χ-TUNING
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Το σύγχρονο αυτοκίνητο θέλει και σύγχρονο Service

Η αυτοκινητοβιομηχανία πλέον έχει περάσει σε μία νέα εποχή. Όχι μόνο στην εποχή που σιγά-σιγά οι κινητήρες εσωτερικής καύσης δίνουν τη θέση τους στις μπαταρίες, αλλά και στην εποχή που τα ηλεκτρικά συστήματα, οι αυτοματισμοί και τα λογισμικά έχουν καταλάβει κάθε σπιθαμή ενός σύγχρονου αυτοκινήτου. Απώτερος σκοπός όλων αυτών, είναι να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, πιο άνετη και πιο ασφαλή στο δρόμο. Τι γίνεται όμως όταν έρθει η ώρα για τη (πιο δύσκολη -τεχνολογικά- πλέον) συντήρηση του αυτοκινήτου;

Μία αλυσίδα τεχνογνωσίας που κερδίζει υψηλά μερίδια πιστότητας: Autofit Service!
-Mε διεθνή “καριέρα” σε όλο τον κόσμο
-Μεγάλο δίκτυο (διαρκής επέκταση και στην Ελλάδα)
-Know how, αμεσότητα & πιστοποιημένα ανταλλακτικά 
-Εγγυώνται και την εργοστασιακή εγγύηση σου
 


Η Autofit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με παρουσία σχεδόν 30 ετών στην αγορά και πάνω από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Στην Ελλάδα το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της αριθμεί ήδη 55 σημεία εξυπηρέτησης.

Η Autofit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με παρουσία σχεδόν 30 ετών στην αγορά και πάνω από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Στην Ελλάδα το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της αριθμεί ήδη 55 σημεία εξυπηρέτησης.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η συντήρηση του αυτοκινήτου έχει γίνει πιο απαιτητική και «εκλεπτυσμένη»

Καθώς το αυτοκίνητο εξελίσσεται, παράλληλα εξελίσσονται και τα… συνεργεία! Με τόσα ηλεκτρονικά συστήματα, το service και η διαδικασία συντήρησης ενός σύγχρονου μοντέλου έχει περάσει σε μια πιο εκλεπτυσμένη και περίπλοκη «σχέση» σε σύγκριση ε το παρελθόν.

Πλέον, τα συνεργεία που αναλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης των εν λόγω οχημάτων πρέπει να πληρούν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να ανταποδίδουν τα μέγιστα στις ανάγκες των σημερινών πιο «απαιτητικών» κατόχων (και των αυτοκινήτων τους).
 
Τα κριτήρια αυτά, από τις εγκαταστάσεις μέχρι και τον άνθρωπο που θα σας μιλήσει στο τηλέφωνο, είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν ένα «φανατικό» κοινό στην αγορά.  Ένα τέτοιο σύγχρονο συνεργείο θα βρείτε και σε όποιο από τα επιλεγμένα μέλη του δικτύου συνεργατών της Autofit, απευθυνθείτε. Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά, γιατί  συμφέρει η επιλογή ενός «επώνυμου συνεργείου».
 

Γιατί Autofit

Η Autofit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στην Ευρώπη, με παρουσία σχεδόν 30 ετών στην αγορά και πάνω από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες.

Μιλώντας όμως για τα «δικά μας» δεδομένα, στην Ελλάδα το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της αριθμεί ήδη 55 σημεία εξυπηρέτησης, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να βρεις σίγουρα ένα κοντά σου. Η επιτυχία της όμως δεν οφείλεται μόνο στη συνεχή επέκταση του δικτύου της. Η δημοφιλής αλυσίδα συνεργείων, διαθέτει μερικά από τα πιο σύγχρονα κέντρα συντήρησης οχημάτων, τα οποία απαρτίζονται από ειδικά καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και διαρκή ενημέρωση (στην οποία ρόλο διαδραματίζει και η ίδια η Autofit).
 

Σε εποχές που τα «έμπειρα χέρια» σπανίζουν

Οι τεχνικοί της Autofit έχουν την τεχνογνωσία, προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης υψηλού επιπέδου, για κάθε όχημα μέχρι 3,5 τόνους. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση στη διεθνή «βιβλιογραφία» της αυτοκινητοβιομηχανίας, γεγονός που τους κάνει ειδικούς ακόμα και στα πιο σύγχρονα μοντέλα. Αυτό όμως, από μόνο του δεν αρκεί. Στις εγκαταστάσεις των συνεργατών της Autofit θα βρείτε τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, με όλα τα συστήματα διάγνωσης και επισκευής, που θα διασφαλίσουν την διαδικασία “βρίσκω από τι πάσχει – το θεραπεύω – δεν ξανάρχεσαι για τον ίδιο λόγο”!

Το service κι οι επισκευές  γίνονται πάντα σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές που έχουν ορίσει οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων, ενώ τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται είναι πάντα άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το μεγάλο πλεονέκτημα της διατήρησης της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου σας.
 

Μόνο γνήσια και επώνυμα ανταλλακτικά με 1 χρόνο εγγύηση

Συγκεκριμένα, αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης που είναι κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές, όπως Bosch, Delphi, LUK, Denso, Gates, Hella, Pagid κ.α. Έχοντας μία τέτοια μεγάλη γκάμα μπορεί να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες των επιβατικών οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, ενώ παράλληλα παρέχει και 1 χρόνο εγγύηση στις εργασίες και τα ανταλλακτικά.  Σημειώστε πως στο τέλος κάθε service ο πελάτης-κάτοχος του οχήματος λαμβάνει και μία πλήρη ενημέρωση για όλες τις εργασίες συντήρησης που έγιναν, καθώς και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν.

AutoFit Συνεργεία που αξίζει να επισκεφτείς :

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ