Η super πρόταση για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας

3704 Επισκέψεις στο άρθρο

GEARTECH: Η ολοκληρωμένη και καθετοποιημένη πρόταση για τη συντήρηση και αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.

 
Η μακροχρόνια εμπειρία της Gear Tech Engineering στο χώρο της βελτίωσης (Honda, Mazda, Subaru, Toyota, κλπ.) τους έχει καθιερώσει σαν μια από τις κορυφαίες επιλογές για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.

H Gear Tech Engineering ιδρύθηκε το 2007 με αποστολή της την παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης στους φίλους του αυτοκινήτου σε θέματα μηχανικής βελτίωσης καθώς και στους κρίσιμους τομείς ανάρτησης και φρένων. Η GearTech σήμερα αποτελεί ένα καθετοποιημένο βελτιωτικό οίκο, με πλήθος αντιπροσωπειών βελτιωτικών προϊόντων, ιδιόκτητο δυναμόμετρο Dynapack σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηχομονωμένο και κλιματιζόμενο χώρο, αυτόνομο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με μετρητικά όργανα ακριβείας για το blueprinting των κινητήρων, ευθυγράμμιση Laser και πάγκο ροής (flow bench). 

Η εταιρία GearTech σχεδιάστηκε και στήθηκε εξ` αρχής με σκοπό να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική πραγματικότητα στον τομέα της αυτοκίνησης. Η GearTech είναι μια ανθρωποκεντρική εταιρία και στους κόλπους της ζουν και εργάζονται άνθρωποι με ιδιαίτερες γνώσεις και μεράκι για την αυτοκίνηση. 

Η εταιρία GearTech  αποτελεί μια ολοκληρωμένη και καθετοποιημένη πρόταση για τη συντήρηση και αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.
Θα τους βρείτε στις υπερσυγχρονες εγκαταστάσεις τους στο Μοσχάτο Αττικής όπου εκτελούν τις εξής τρεις βασικές δραστηριότητες:


Υγραέριο-Φυσικό Αέριο
Η Gear Tech Engineering εξειδικεύεται στις μετατροπές φυσικού αερίου και υγραερίου σε βενζινοκινητήρες και στα ενναλακτικά καύσιμα.

Συνεργείο-Service
Ολοκληρωμένο Service συντήρηση αυτοκινήτου με σύγχρονα εργαλεία από άρτια εκπαιδευμένους, εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς.

Βελτιώσεις-Tuning
Βελτιώσεις δυναμομετρήσεις, ecu tuning, service, στήσιμο, engine building, υγραεριοκίνηση, Dynapack, Dyno Tuning, Hondata-Greddy tuning, LPG, ευθυγράμμιση κ.α.

GEARTECH
Διεύθυνση: Πειραιώς & Μοσχονησίων 3, Μοσχάτο
Τηλέφωνο: 210 3410108

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός