Το πολύ παλιό πρωτότυπο Zoom έδειχνε τις προθέσεις της Renault να επενδύσει σε ένα πολύ φθηνό μοντέλο.

Οι Renault – Nissan ετοιμάζουν το αυτοκίνητο των 2.500 ευρώ!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2011

Πολύ σημαντικά πλάνα για το άμεσο μέλλον φαίνεται πως έχει ο όμιλος Renault-Nissan, αφού σύμφωνα με πληροφορίες επεξεργάζονται ήδη τα σχέδια ενός νέου μοντέλου που θα κοστίζει μόλις 2.500 ευρώ!

 
Η συμμαχία Renault – Νissan είναι δεδομένο πως έχει να μας δώσει ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα. Ανάμεσα σε αυτά θα δούμε και ένα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο που δημιουργείται με στόχο να φτάνει στον καταναλωτή κοστίζοντας μόλις 2.500 ευρώ! Αυτή η πρωτοβουλία των δύο συνεργάτιδων εταιρειών δεν είναι καινούρια, ωστόσο πλέον έχει δρομολογηθεί για τα καλά. Την εξέλιξη του αυτοκινήτου έχει αναλάβει ο Gerard Detourbet, η ομάδα του οποίου θα επικεντρωθεί στο στόχο αυτό από τις αρχές του 2012. Ο ίδιος έχει δώσει διαπιστευτήρια, αφού ήταν υπεύθυνος εξέλιξης πολλών value for money μοντέλων για λογαριασμό της Dacia, όπως τα Logan και Sandero.
Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερο για αυτό το νέο μοντέλο το οποίο πάντως όπως είναι λογικό αναμένεται να εντυπωσιάζει μόνο για την τιμή του και όχι για άλλα πράγματα. Από πλευράς εμπορικής δραστηριοποίησης, στόχος των Renault-Nissan θα είναι να κινηθούν έντονα με αυτό το αυτοκίνητο κυρίως σε ασιατικές αγορές προκειμένου να «χτυπήσουν» το πολύ φθηνό Tata Nano. Ωστόσο δεν αποκλείεται να το δούμε και σε ευρωπαϊκές αγορές.

Tags: NISSAN, RENAULT