Η οδική συμπεριφορά του Civic ενσωματώνει σπορτίφ χαρακτηριστικά, ενώ η άνεση είναι καλύτερη από ό,τι στο παρελθόν.

Το ανανεωμένο Megane προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, χωρίς η ανάρτησή του να είναι ιδιαίτερα μαλακή, ενώ η οδική του συμπεριφορά είναι προβλέψιμη και ασφαλής.

ατώντας σε φαρδιά μετατρόχια και έχοντας κατάλληλα «κουρδισμένες» αναρτήσεις, το νέο i30 μπορεί πλέον να συγκριθεί με τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Το Peugeot 308 καταφέρνει να συνδυάσει επιτυχημένα την πολύ καλή άνεση, με την ασφαλή οδική συμπεριφορά.

4 best sellers μικρομεσαία

32.526 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/11/2012

Honda Civic, Hyundai i30, Peugeot 308, Renault Megane. 4 «φρέσκα», ποιοτικά και ελκυστικά μικρομεσαία μοντέλα, με ασφαλή οδική συμπεριφορά, που προσφέρονται σε άκρως συμφέρουσες τιμές.

 
Τα μικρομεσαία μοντέλα αποτελούν μία από τις κυριότερες κατηγορίες αυτοκινήτων στην Ελλάδα και την σημαντικότερη στην Ευρώπη. Αυτό, όχι τυχαία, αφού πρόκειται για οχήματα με ολοκληρωμένο χαρακτήρα και μέγεθος ικανό να καλύψει τις ανάγκες μίας οικογένειας, χωρίς παράλληλα να ξεφεύγουν οικονομικά. 

Διατηρώντας χαμηλού κυβισμού κινητήρες, προσφέρουν ικανοποιητικές επιδόσεις, με λογική κατανάλωση. Αντίστοιχα, το επίπεδο εξοπλισμού τους –ανάλογα με την έκδοση- καλύπτει επαρκώς κάθε ανάγκη. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνολογικό υπόβαθρο, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αρκετά μεγαλύτερες προτάσεις. Μέσα στην... θάλασσα όμως των μικρομεσαίων υπάρχουν προτάσεις που ξεχωρίζουν; Που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε έναν συνειδητοποιημένο αγοραστή; Σαφώς και ναι. Επιλέξαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε τέσσερις από αυτές.