• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μοντέλα υπάρχουν πολλά, φροντίζουν όμως όλα για την... τσέπη μας; Κάποια, σίγουρα ναι!

Ο πρώτος βενζινοκινητήρας της Renault με άμεσο ψεκασμό και turbo, o 1,2 TCe του Megane, διακρίνεται σε λειτουργία και οικονομία.

Πλεονέκτημα του Picanto αποτελεί και η ευκολία στο παρκάρισμα, αλλά και η ευελιξία του στις αστικές μετακινήσεις.

Από τα πλέον πρακτικά, ευρύχωρα αλλά και οικονομικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του, το Honda Jazz.

Φροντίζοντας... την τσέπη σας!

26.514 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/1/2013

Ένα οικονομικό αυτοκίνητο δεν πρέπει μόνο να έχει χαμηλή τιμή, αλλά και να εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη του ότι, δεν θα του ζητήσει πολλά χρήματα κατά τα χρόνια κατοχής του. Όπως ακριβώς τα 6 μοντέλα που παρουσιάζουμε!

 
Η ραγδαία εξέλιξη στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδικότερα, η πρόσφατη τάση για παρουσίαση όλων και πιο οικονομικών σε κατανάλωση, αλλά και «οικολογικών» μοντέλων, έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Και ειδικά στις περιπτώσεις σαν την Ελληνική, με τη δυσμενή οικονομική συγκυρία να συνεχίζεται εδώ και μια 3ετία, τα χρήματα πλέον δεν περισσεύουν και σίγουρα, το πόσο «καίει» ένα αυτοκίνητο, ποια πάγια έξοδα ζητά, αλλά και πόσο κοστίζει η αγορά του, έχουν αναχθεί στους πλέον σημαντικούς παράγοντες επιλογής τους. 

Το ευχάριστο λοιπόν εδώ είναι ότι, σήμερα ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας μοντέλων και εκδόσεων, που δεν θα απαιτήσουν πολλά χρήματα ούτε για να αποκτηθούν, ούτε κυρίως, κατά τη χρήση τους. Το θέμα είναι ποιο από αυτά θα επιλέξει, ώστε να καλύψει πιο ενδεδειγμένα και τις ανάγκες του…

6 μοντέλα για αρκετό όφελος!   

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι, αυτή τη στιγμή στην αγορά, μπορεί κανείς να επιλέξει ένα πολύ καλό αυτοκίνητο χωρίς να ξεπαραδιαστεί και παράλληλα, να απαιτηθεί να πληρώσει πολλά στη χρήση του. Εμείς, στο θέμα που κρατάτε στα χέρια σας, σας προτείνουμε 6 μοντέλα από τις δημοφιλείς κατηγορίες των μίνι, μικρών και μικρομεσαίων που έχουν χαμηλά έξοδα και μεγάλα οφέλη, αφού καίνε λίγο, έχουν λίγα ή καθόλου τέλη κυκλοφορίας αλλά και χαμηλά ασφάλιστρα. Για τους υπολογισμούς χρησιμοποιήσαμε μέση τιμή απλής αμόλυβδης 1,656 ευρώ/λίτρο, τα τέλη κυκλοφορίας είναι του 2013, ενώ για τα ασφάλιστρα πήραμε ενδεικτικές τιμές από μια συγκεκριμένη εταιρεία για συμβόλαια χωρίς ή με κλοπή.