• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο νέος κινητήρας του νέου Clio αποδίδει 90 ίππους από το 0,9 λίτρου, χαρίζοντας επιδόσεις ανάλογες μεγαλύτερου κινητήρα και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Το Hyundai i30 έχει ευρωπαϊκή σχεδίαση με εντυπωσιακές λεπτομέρειες που το καθιστούν ξεχωριστό και άκρως αεροδυναμικό.

Όταν το σύστημα Pre-Safe της νέας A-Class διαγνώσει επικείμενη σύγκρουση, ρυθμίζει μια σειρά παραγόντων, ώστε οι επιβάτες να προστατευτούν κατά το μέγιστο βαθμό.

Το Ford Easy Access Door System δημιουργεί ένα ανεμπόδιστο και μεγάλο άνοιγμα για την είσοδο και έξοδο στο εσωτερικό του B-Max.

Το υβριδικό σύστημα του Toyota Yaris HSD είναι 6% πιο κοντό σε μήκος και κατά 11 κιλά πιο Auris.

Αυτοκίνητα που άλλαξαν τα δεδομένα στην κατηγορία τους

25.207 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/1/2013

Ένα νέο μοντέλο προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα από μια ελκυστική εμφάνιση και το 2012, ήταν πολλά τα καινούργια μοντέλα που παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα της κατηγορίας τους.

 
Xρόνια εξέλιξης, τεράστια κεφάλαια που επενδύονται, εκτενείς καταναλωτικές έρευνες για τις απαιτήσεις και τα παράπονα των αγοραστών, συμβιβασμός με τις σύγχρονες απαιτήσεις σε επίπεδο περιβαλλοντικής ευαισθησίας και ασφάλειας, επιβατών και πεζών, προσπάθεια για να κρατηθεί το τελικό κόστος χαμηλά και, φυσικά, ένα σχεδιασμός που να σε κάνει να λες “θέλω να το πάρω!”. 

Το να κατασκευάσεις ένα νέο αυτοκίνητο δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει όλα τα παραπάνω, και ακόμη περισσότερα, να ληφθούν υπόψη για να γίνει το τελικό προϊόν εμπορικά επιτυχημένο. Όμως, η πραγματική επιτυχία συντελείται, όταν ένα νέο μοντέλο τα έχει όλα, αλλά μπορεί και να ξεχωρίζει από το σωρό για κάποια δεδομένη αιτία. Είναι αυτό που λένε οι εταιρείες USP (Unique Selling Propositon – Μοναδικό Πλεονέκτημα Πώλησης), δηλαδή η τεχνολογία, το σχέδιο, η εφεύρεση αυτή που κάνει ένα νέο μοντέλο μοναδικό στην κατηγορία του. 

Αυτό που το κάνει να φέρει την ανατροπή. Μερικά από τα αυτά μοντέλα, καθώς και τους λόγους για τους οποίους το έχουν επιτύχει, παρουσιάζουμε παρακάτω.