• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Renault Megane 1,2 TCe 115PS, είναι μια απόλυτα ισορροπημένη επιλογή για την ελληνική αγορά.

Η Alfa Romeo Giulietta 1,4 TB 120 PS, συνδυάζει τις καταβολές της φίρμας, με τις σύγχρονες ανάγκες, για λογικό κόστος χρήσης.

Το Ford Focus 1,0 EcoBoost 125PS, είναι η επιβεβαίωση της εξέλιξης των τρικύλινδρων κινητήρων.

3 μικρομεσαία στην... κατάλληλη έκδοση

29.056 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/1/2013

Alfa Romeo Giuletta, Ford Focus, Renault Megane. Ανακαλύπτουμε τις... ιδανικές εκδόσεις τριών από τους κορυφαίους εκπρόσωπους της δημοφιλούς μικρομεσαίας κατηγορίας.

 
Τα μικρομεσαία μοντέλα αποτελούν μία από τις κυριότερες κατηγορίες αυτοκινήτων στην Ελλάδα και την σημαντικότερη στην Ευρώπη. Αυτό όχι τυχαία, αφού πρόκειται για οχήματα με ολοκληρωμένο χαρακτήρα και μέγεθος ικανό να καλύψει τις ανάγκες μίας οικογένειας, χωρίς παράλληλα να ξεφεύγουν οικονομικά. 

Επιλέξαμε λοιπόν τρία ενδεικτικά μοντέλα και συγκεκριμένα τις εκδόσεις αυτές που είναι πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα. Προτάσεις που, διατηρώντας χαμηλού κυβισμού κινητήρες, προσφέρουν ικανοποιητικές επιδόσεις με λογική κατανάλωση. Αντίστοιχα, το επίπεδο εξοπλισμού τους καλύπτει επαρκώς κάθε ανάγκη. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνολογικό υπόβαθρο, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αρκετά μεγαλύτερες προτάσεις.