• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο γαλλικό MPV υιοθετεί τη νέα μάσκα που είδαμε για πρώτη φορά στην 4η γενιά του Clio.

H πρεμιέρα της ανανεωμένης σειράς Scenic & Grand Scenic, θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ανανέωση και για το Grand Scenic.

Διακριτικότερες είναι οι βελτιώσεις στο εσωτερικό, με τη Renault να ανακοινώνει το λανσάρισμα του πολυλειτουργικού συστήματος R-Link.

Tο νεότερο μέλος της οικογένειας Scenic, η έκδοση XMOD, με χαρακτηριστικά crossover και "έξυπνο" ESP.

Το Scenic XMOD θα λανσαριστεί, πιθανότατα, τον Απρίλιο στην έκδοση TCe 130.

H έξυπνη διαχείριση του ηλεκτρονικού συστήματος πρόσφυσης (Extended Grip Traction Control) με τρία προγράμματα, επιτρέπει την κίνηση σε κακοτράχαλα τερέν.

Το Scenic ανανεώνεται και μεγαλώνει!

8.018 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/2/2013

Αισθητική και όχι μόνο ανανέωση για τα Renault Scenic και Grand Scenic, η οποία περιλαμβάνει και την έλευση μιας νέας έκδοσης XMOD, με χαρακτηριστικά crossover και "έξυπνο" ESP.

 
H πρεμιέρα της ανανεωμένης σειράς Scenic & Grand Scenic, θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο και χαρακτηρίζεται από κάποιες ευδιάκριτες βελτιώσεις, στα σημεία, όπως στον επανασχεδιασμό του μπροστινού τμήματος, καθώς το γαλλικό MPV υιοθετεί τη νέα μάσκα που είδαμε για πρώτη φορά στην 4η γενιά του Clio.

Διακριτικότερες είναι οι βελτιώσεις στο εσωτερικό, με τη Renault να ανακοινώνει το λανσάρισμα του πολυλειτουργικού συστήματος R-Link, με οθόνη αφής και επιλογέα joystick, ενώ αναβαθμίζεται αισθητά και το ηχοσύστημα του μοντέλου, με την υπογραφή της Bose.

Σε επίπεδο κινητήρων γίνεται λόγος για τη νέα γενιά των Energy (χωρίς πολλές λεπτομέρειες), με την έκδοση TCe 130 (με υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 1,4 λίτρου) να παρουσιάζει 15% μειωμένη κατανάλωση (σε σχέση με τον προηγούμενο κινητήρα) σε μεικτό κύκλο.

XMOD: Ένα διαφορετικό Scenic
Στη Γενεύη θα κάνει πρεμιέρα και το νεότερο μέλος της οικογένειας Scenic, η έκδοση XMOD, με χαρακτηριστικά crossover (ελαφρώς υπερυψωμένο, με ενισχυμένες ποδιές, μαρσπιέ και μπάρες οροφής) και "έξυπνο" ESP. Το Scenic XMOD θα λανσαριστεί, πιθανότατα, τον Απρίλιο στην έκδοση TCe 130, δεν είναι τετρακίνητο, αλλά εξοπλίζεται με έξυπνη διαχείριση του ηλεκτρονικού συστήματος πρόσφυσης (Extended Grip Traction Control) με τρία προγράμματα (Expert, Road, Loose Ground), που επιτρέπει την κίνηση σε κακοτράχαλα τερέν.