Οικονομία στην κατανάλωση

Combatt

2.112.360 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)


Η COMBATT A.E. «Ολοκληρωμένη Συλλογική Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευτών Πανελλαδικής Εμβέλειας» είναι εταιρία μη κερδοσκοπικού σκοπού & αποτελεί Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών μολύβδου – όξεος και νικελίου – καδμίου για όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Σκοπός της λειτουργίας της COMBATT A.E. είναι η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών
- οχημάτων  &
- βιομηχανίας
καθώς και η επίτευξη των εθνικών στόχων έτσι όπως αυτοί καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία.

Ειδικότερα η COMBATT A.E. στοχεύει:
στην οργάνωση ενός δικτύου συνεργασιών με αδειοδοτημένους συλλέκτες και ανακυκλωτές συσσωρευτών

- στην ανάπτυξη διαδικασιών για την πραγματοποίηση της εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων συσσωρευτών με το βέλτιστο περιβαλλοντικά τρόπο

- στην καταγραφή και εποπτεία των ποσοτικών στοιχείων συλλογής και ανακύκλωσης σε πανελλαδικό επίπεδο

- στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την σωστή διαχείριση των απόβλητων συσσωρευτών και κατά συνέπεια στην αύξηση του ποσοστού ορθής συλλογής και ανακύκλωσης.

Το όφελος για τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την COMBATT A.E. 

 Η συνεργασία με τη COMBATT A.E. εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις που παράγουν, εισάγουν και μεταπωλούν συσσωρευτές οχημάτων και βιομηχανίας την απαλλαγή τους από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους σχετικά με την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών που τους επιβάλλει ο Νόμος 2939/2001 και η ΚΥΑ 41624/2057/Ε103/2010.

Η προσήλωση της COMBATT στην ολική ποιότητα αποτελεί δέσμευση και καθημερινή πρακτική όλων των στελεχών της.Για να επιτευχθούν οι στόχοι, έχουν καθορίσει σύστημα σχεδιασμού, υλοποίησης, παρακολούθησης και συνεχούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων τους και έχουν οργανώσει τη διαχείριση των διαθεσίμων πόρων τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τουs όρους των προτύπωνISO 9001 :2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018.

Σημειώστε πως η έγκριση του Συλλογικού Συστήματος από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Αρ. Αποφ :169.3/12.06.2020) έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Διαύγεια με ΑΔΑ: 67ΓΜ46Ψ8ΟΖ-ΜΓΣ.

Δείτε περισσότερα στα παρακάτω βίντεο
Μπείτε και δείτε με 1 κλικ το δίκτυο συνεργατών μαςhttps://combatt.eu/diktyo-synergatwn/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Toyota
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel