Η σημασία της σύγκρισης τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου online

2.153.257 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Στο Pricefox πιστεύουμε ότι πρέπει πάντα να συγκρίνουμε πριν αγοράσουμε ασφάλεια αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα δυστυχώς λιγότερο από το 11% των Ελλήνων αγοράζει την ασφάλεια του online και περίπου οι μισοί από αυτούς χρησιμοποιούν πλατφόρμες αναζήτησης. 

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να συγκρίνεις πακέτα για ασφάλεια αυτοκινήτου από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες.

Πώς διαλέγεις όμως το καλύτερο πακέτο και πολύ περισσότερο την πιο συμφέρουσα τιμή για ασφάλεια αυτοκινήτου; Ενώ κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να καλύπτει πλήρως έναν οδηγό, μπορεί να μην ταιριάζει καθόλου με τις ανάγκες κάποιου άλλου.

Για αυτό το λόγο, αυτό που χρειάζεσαι είναι να μάθεις περισσότερα γύρω από τη σύγκριση τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκινήτου.

Με τη σύγκριση ασφάλειας αυτοκινήτου online έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εύκολα και γρήγορα ανάμεσα σε πολλά πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου της αγοράς αυτό που σε συμφέρει. Έτσι δεν θα πληρώσεις πολλά για μια ασφάλεια αυτοκινήτου που σου προσφέρει πολύ λίγα, αντίθετα θα σχεδιάσεις το πακέτο που σε καλύπτει και θα βρεις την τιμή που σε συμφέρει.

Ακόμη η διαδικασία της σύγκρισης ολοκληρώνεται μόλις σε 1 λεπτό online και έχεις μπροστά στην οθόνη σου να συγκρίνεις τα πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείς χρόνο και χρήμα και μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά online και να έχεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου αμέσως στο email σου.

Ασφάλεια αυτοκινήτου στο Pricefox έως 172 ευρώ ετησίως φθηνότερα

To Pricefox.gr είναι η καινοτόμα, ελληνική πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών αυτοκινήτου. Το Pricefox επιτρέπει στον καταναλωτή να ενημερωθεί για όλα τα πακέτα ασφάλισης, να πάρει προσφορές από αξιόπιστες ασφαλιστικές σε μόλις 30 δευτερόλεπτα και να αγοράσει ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς δικαιολογητικά με απόλυτη ασφάλεια.


Το Pricefox συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με 15 ασφαλιστικές εταιρείες (Ατλαντική Ένωση, Δύναμις, Εθνική, Ευρώπη, Anytime, Apeiron, ETU, Euroins, Eurolife, Groupama, Hellas Direct, Interamerican, Interasco, Interlife, Mapfre) και ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει περισσότερα από 40 πακέτα της αγοράς.

Συγκρίνοντας προσφορές στο Pricefox μπορεί να εξοικονομήσεις έως και 172 ευρώ ετησίως.  


Η εμπειρία του καταναλωτή πλαισιώνεται σε κάθε στάδιο με πραγματική εξυπηρέτηση πελατών 24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα. Η ομάδα του Pricefox είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς στο 2103000450. Μπες στο Pricefox, βάλε την πινακίδα σου και μερικά στοιχεία για σένα και το αυτοκίνητο σου, σύγκρινε τις καλύτερες προσφορές και αγόρασε ασφάλεια αυτοκινήτου online από 7ευρώ/μήνα και με δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις.

Επίσης, στο Pricefox θα βρεις οδική βοήθεια από την Mapfre στην καλύτερη τιμή της αγοράς με μόλις 1.59 ευρώ/μήνα και θραύση κρυστάλλων από την ETU με μόλις 1.5 ευρώ/μήνα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center