Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Renault Clio με τον 1.200άρη TCe κινητήρα απόδοσης 120 ίππων. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο;

Σταθερό, σβέλτο και ευχάριστο είναι το ανανεωμένο Clio στην έκδοση Dynamic με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Renault Clio.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Renault Clio.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Renault Clio.

Δοκιμή: Renault Clio 1,2 λτ. με 120 PS

91.425 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2017)

Δείτε τώρα, τεχνικά χαρακτηριστικά, πως είναι στο δρόμο και τιμή για τo ανανεωμένο Renault Clio που επιστρέφει με τον 1,2 λίτρων TCe κινητήρα των 120 ίππων ως ένα από τα πιο όμορφα μικρά.

What is new
- Ανανεωμένο σε εμφάνιση και ποιότητα
- Καίει 6,8λτ./100χλμ.
- Κοστίζει 16.430 ευρώ
Μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά της Ευρώπης, το Clio περνάει στην επόμενη φάση του και έρχεται αισθητικά ανανεωμένο και βελτιωμένο σε πολλούς τομείς. Παράλληλα, διατίθεται με τον πολύ καλό βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων TCe των 120 ίππων σε πιο συμβατική έκδοση, από την GT με το αυτόματο κιβώτιο EDC του παρελθόντος, που με 18.900 ευρώ αποτελούσε μια ιδιαίτερα περιορισμένου ενδιαφέροντος έκδοση. Ο κινητήρας αυτός πλαισιώνει με τον καλύτερο τρόπο το ανανεωμένο Clio και κοστίζει 16.430 ευρώ στην έκδοση Dynamic που διατίθεται αποκλειστικά.
 
Από τα πιο όμορφα μικρά και πάλι 
Το ρετουσάρισμα στο Renault Clio είναι μικρής έκτασης και έτσι περισσότερο φρεσκάρει παρά αλλάζει την ήδη μοντέρνα εικόνα του. Στο εμπρόσθιο μέρος τα εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα αυτής της έκδοσης και η μεγαλύτερη γρίλια του νέου προφυλακτήρα αποτελούν τις βασικές αλλαγές, ενώ στο πίσω μέρος τις εντυπώσεις κερδίζουν και πάλι τα όμορφα φωτιστικά σώματα και εκείνα LED τεχνολογίας. Γενικότερα η σχεδίαση του Clio και πάλι παραμένει δυναμική και ιδιαίτερα σύγχρονη αποτελώντας ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του και σε αυτή την ανανεωμένη έκδοση. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
top5
top5