Το ανανεωμένο Koleos παρουσιάστηκε στο Buenos Aires (Αργεντινή) με μια πιο φρέσκια εμφάνιση και είναι αρκετά αναγνωρίσιμο σε σχέση με την απερχόμενη γενιά.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Koleos παρουσιάστηκε στο Buenos Aires (Αργεντινή) με μια πιο φρέσκια εμφάνιση και είναι αρκετά αναγνωρίσιμο σε σχέση με την απερχόμενη γενιά.

Ανανέωση για το Renault Koleos

6.253 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2013)

Η Renault παρουσίασε σε διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Buenos Aires το ανανεωμένο Koleos, το SUV της γαλλικής φίρμας, το οποίο δέχτηκε κυρίως μικρές στιλιστικές αλλαγές.

Η Renault αποφάσισε μετά από περίπου 5 χρόνια, να ανανεώσει την εμφάνιση, αλλά και κάποια τεχνολογικά στοιχεία του μοναδικού SUV, που βρίσκεται έως σήμερα στην γκάμα της. Το ανανεωμένο Koleos παρουσιάστηκε στο Buenos Aires (Αργεντινή) με μια πιο φρέσκια εμφάνιση και είναι αρκετά αναγνωρίσιμο σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Έχουν επανασχεδιαστεί οι προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω), ενώ στη μάσκα δεσπόζει το εμφανώς μεγαλύτερο λογότυπο της Renault. Επιπρόσθετα, το SUV κάθεται πάνω σε νέους τροχούς, ενώ αυξήθηκε κι η χρωματική παλέτα του μοντέλου.
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι λιγότερες, ωστόσο η προσθήκη του infotainment R-Link ήταν αναμενόμενη. Επίσης, διαθέτει πλέον αρκετά νέα τεχνολογικά καλούδια που βοηθούν στην άνεση και την ασφάλεια των επιβατών, όπως ο διζωνικός κλιματισμός, το σύστημα ειδοποίησης «νεκρής» γωνίας και μια κάμερα οπισθοπορείας.
Η Renault αρνήθηκε να αποκαλύψει τα κινητήρια σύνολα που θα εφοδιάζουν το ανανεωμένο SUV, ωστόσο το μόνο που ειπώθηκε από τους ιθύνοντες της φίρμας είναι ότι θα προσφέρεται στο εξής και με κινητήρες «υψηλής ροπής», καθώς και με ένα νέο σύστημα τετρακίνησης. Κάτι τέτοιο θα είναι «σωτήριο» για τα ευρωπαϊκά δεδομένα μιας και η προηγούμενη γενιά εφοδιαζόταν με 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα και 2,5 λτ. βενζινοκινητήρα.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του ανανεωμένου Renault Koleos

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel