• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο της μονοθέσιο για την 6η σεζόν της Formula E παρουσίασε η BMW.

Το νέο μονοθέσιο έχει την ονομασία iFE.20.

Αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο η BMW

2.786 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/10/2019

Το νέο της μονοθέσιο για την 6η σεζόν της Formula E παρουσίασε η BMW.

Έχοντας την ονομασία iFE.20, το νέο μονοθέσιο της BMW i Andretti Motorsport, όπως είναι η πλήρης ονομασία της ομάδας, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό όχημα, το οποίο θα λάβει μέρος στη νέα σεζόν τους πρωταθλήματος της Formula E.
 
Κατά την αποκάλυψη η BMW ανέφερε πως προσπάθησε σκληρά για να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος μετάδοσης κίνησης, ενώ βελτιώσεις έχουν επίσης πραγματοποιηθεί στο λογισμικό που είναι υπεύθυνο για τον καλύτερο δυνατό υπολογισμό και διαχείριση της ενέργειας. Επιπλέον η δομή του οπίσθιου άκρου αναπροσαρμόστηκε για να παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στις διαφορετικές ρυθμίσεις.
 
Από άποψη εμφάνισης, το iFE.20 φέρει ένα νέο εξωτερικό χρωματισμό με το μπλε, το μωβ, το μαύρο και το λευκό χρώμα να συνυπάρχουν, ενώ από άποψη σχεδιασμού δεν μπορούμε να πούμε κάτι καθώς ακολουθεί πιστά τους κανόνες που ορίζονται από τη διοργανώτρια αρχή.
 
Το δίδυμο των οδηγών της BMW i Andretti Motorsport θα αποτελείται από τους Alexander Sims και Maximilian Gunther. Η 6η σεζόν της Formula E ξεκινάει τον Νοέμβριο στην πόλη του Diriyah της Σαουδικής Αραβίας.

Tags: BMW