• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σχεδιαστικά, διακρίνουμε ότι το νέο μίνι στο εμπρόσθιο τμήμα φέρει μεγάλα φωτιστικά και προβολείς ομίχλης, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στο επάνω μέρος του προφυλακτήρα.

Η νέα γενιά του Twingo πατά στην πισωκίνητη πλατφόρμα που είναι προϊόν συνεργασίας των Renault-Daimler, ενώ γι αυτό η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί και στο νέο Smart forfour.

Το νέο γαλλικό μίνι βλέπουμε ότι υιοθετεί έντονες καμπύλες σε όλο το αμάξωμα του, που παραπέμπουν στα πρωτότυπα Τwin Run και Twin Z και φαίνεται ότι αποκτά πιο σπορτίφ στιλ.

Tο πίσω τμήμα του νέου Twingo χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη 5 πόρτα του πορτ-μπαγκάζ, τον νέο μαύρο διαχύτη και την μικρή αεροτομή, που εντείνει την σπορ αισθητική του αμαξώματος.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την επόμενη γενιά του Renault Twingo αποκαλύπτουν ένα 5θυρο –για πρώτη φορά- μοντέλο, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει στην Γενεύη τον Μάρτιο.

Στο νέο γαλλικό μίνι δεν απουσιάζουν και οι ρετρό πινελιές, που θυμίζουν έντονα το «κλασικό» Renault 5.

Πισωκίνητο το νέο Renault Twingo

14.662 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2014)

Η Renault, προ της Γενεύης -όπου θα παρουσιαστεί- αποκάλυψε το νέο 5θυρο Twingo, το οποίο πατά στην πισωκίνητη κοινή πλατφόρμα με το νέο Smart και σχεδιαστικά συνταιριάζει τις ρετρό πινελιές με το σπορ στιλ.

RENAULT: Αll new Renault Arkana. Hybrid by nature. Από 25.290€

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες εικόνες από την επόμενη γενιά του Renault Twingo, που φαίνεται αρκετά στρογγυλεμένο, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει στην Έκθεση της Γενεύης στις 4 Μαρτίου. Ειδικότερα, το νέο γαλλικό μίνι βλέπουμε ότι υιοθετεί έντονες καμπύλες σε όλο το αμάξωμα του, που παραπέμπουν στα πρωτότυπα Τwin Run και Twin Z, ενώ δεν απουσιάζουν και οι ρετρό πινελιές, που θυμίζουν έντονα το «κλασικό» Renault 5. Επίσης, για πρώτη φορά -στην ιστορία του μοντέλου- το Twingo θα έχει 5θυρο αμάξωμα, χωρίς να διευκρινίζεται προς το παρόν αν θα υπάρξει και 3θυρη έκδοση. Σχεδιαστικά επιπλέον, διακρίνουμε ότι το νέο μίνι στο εμπρόσθιο τμήμα φέρει μεγάλα φωτιστικά και προβολείς ομίχλης, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στο επάνω μέρος του προφυλακτήρα, ενώ οι γρίλιες εισαγωγής αέρα κατεβαίνουν μέχρι χαμηλά, χαρίζοντας έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα στο εν λόγω μοντέλο, σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Επιπλέον, το πίσω τμήμα χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη 5 πόρτα του πορτ-μπαγκάζ, τον νέο μαύρο διαχύτη και την μικρή αεροτομή, που εντείνει την σπορ αισθητική του αμαξώματος.

Επίσης, σημαντικό είναι πως πλέον πατά στη νέα πισωκίνητη πλατφόρμα που είναι προϊόν συνεργασίας των Renault-Daimler, ενώ γι αυτό η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί και στη νέα γενιά του Smart και του Smart forfour.

Σε επίπεδο μηχανικών μερών, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι –αναμένοντας τη Γενεύη- όμως οι φήμες κάνουν λόγο για το 0,9 TCe μοτέρ βενζίνης της Renault, απόδοσης 90 ίππων και 135 Nm ροπής, ο οποίος θα εφοδιάσει πιθανότατα και το νέο Smart.

32 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  TWINGO