Ασφάλιση Buy The Mile: Οδηγείς λίγο; Πληρώνεις λιγότερα!

6.550 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2017)

Ασφάλισε σήμερα το αυτοκίνητό σου στο πρόγραμμα Buy The Mile της Anytime και μείωσε το κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά προγράμματα.

Για πολλούς ανθρώπους, η καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου μέσα στην πόλη είναι πολύ περιορισμένη! Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για μικρές καθημερινές βόλτες, για ψώνια στο super market ή ακόμα και για τη μεταφορά των παιδιών στο σχολείο. Συγκεκριμένα, πολλοί επιλέγουν να πηγαίνουν στη δουλειά τους, χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θέλοντας έτσι να περιορίσουν το κόστος γύρω από το αυτοκίνητο.

Αν ανήκεις και εσύ σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες ή για κάποιο άλλο λόγο το αυτοκίνητό σου κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα, το νέο πρόγραμμα Buy The Mile της Anytime μπορεί να σου προσφέρει κέρδος σε σύγκριση με τα παραδοσιακά πακέτα.
 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου με κόστος που διαμορφώνεται ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύεις.
 
Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ξεκινάς από 3.000 χιλιόμετρα όλο το χρόνο.Βλέπεις ότι δεν σου φτάνουν; Κανένα πρόβλημα. Αν τυχόν χρειαστείς παραπάνω, μπορείς να προσθέσεις 2.000 με 20 ευρώ!
 
Πόσα πακέτα Buy The Mile υπάρχουν και τι καλύψεις περιλαμβάνει το καθένα;
 
Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα της Anytime διαθέτει 3 πακέτα, ώστε να εξασφαλιστεί η εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων, ανάλογα με τις καλύψεις που επιθυμούν να έχουν:
  • Basic Buy the Mile 3.000: Πρόκειται για το βασικό πακέτο ασφάλισης με τις όλες τις απαραίτητες καλύψεις συν την Φροντίδα Ατυχήματος.
  • Εconomic Buy the Mile 3.000: Περιλαμβάνει όλα τα προνόμια του Basic πακέτου και επιπλέον την παροχή πλήρους Οδικής Βοήθειας.
  • Value Buy The Mile 3.000: Το πακέτο αυτό προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία περιλαμβάνοντας καλύψεις από κλοπή, φυσικές καταστροφές κ.λπ..
 
Η Anytime δίνει τη δυνατότητα πρόσθεσης των καλύψεων Νομικής Προστασίας και Θραύσης Κρυστάλλων και στα 3 αυτά πακέτα.
 
Πώς υπολογίζονται τα χιλιόμετρα που κάνει το αυτοκίνητό σου;
 
Η πρωτοπορία της Anytime δε σταματά στη δημιουργία ασυναγώνιστων προσφορών, αλλά επεκτείνεται και στον τομέα της τεχνολογίας!
 
Η καταγραφή των αποστάσεων που θα διανύεις με το αυτοκίνητό σου θα γίνεται μέσω μιας ειδικής τηλεματικής συσκευής On Board Diagnostic (OBD) με ενσωματωμένο GPS,  την οποία μπορείς να συνδέσεις εύκολα και γρήγορα στην αντίστοιχη θύρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου. Ωστόσο, αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να το γνωρίζεις είναι ότι κανένα από τα στοιχεία δε διατηρείται. Διαγράφεται αυτόματα μετά τον υπολογισμό χιλιομέτρων.
 
Η συγκεκριμένη συσκευή παρέχεται εντελώς δωρεάν από την Anytime και την παραλαμβάνεις μέσω courier, 2 ημέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου, ενώ πρέπει να ενεργοποιηθεί το αργότερο 10 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης.
 
Απαραίτητες προϋποθέσεις σωστής λειτουργίας της συσκευής!
  1. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2000 και μετά ώστε να είναι σίγουρη η ύπαρξη της απαραίτητης θύρας.
  2. Κατά τη σύνδεση της συσκευής πρέπει να ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ο κινητήρας.
Αφού γίνει η σύνδεση και βάλεις μπρός το αυτοκίνητο, θα πρέπει να ανάψουν 3 λυχνίες (κόκκινη, κίτρινη και πορτοκαλί).
 
Αφού γίνει αυτό, η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί και η συσκευή λειτουργεί κανονικά.
 
Στην ιστοσελίδα www.buythemile.gr μπορείς να βρεις όλες τις απαραίτητες οδηγίες εγκατάστασης για τη μάρκα / μοντέλο αυτοκινήτου που έχεις. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με την Anytime στα τηλέφωνα: 210 9460000 και 801 11 30000.
 
Πώς μπορώ να ξέρω ανά πάσα στιγμή πόσα χιλιόμετρα μου μένουν;
 
Με την εφαρμογή Βuy Τhe Mile App στο κινητό σου τηλέφωνομπορείς να ξέρεις όποτε επιθυμείς πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει το αυτοκίνητο σου, αλλά και πόσα σου μένουν μέχρι να φτάσεις το όριο.
 
Εκτός της παραπάνω δυνατότητας, θα ενημερωθείς και από την εταιρεία με sms ή e-mail όταν έχεις συμπληρώσει το 80% των διαθέσιμων χιλιομέτρων, αλλά και εκ νέου όταν φτάσεις το 95%!

Mercedes
test center