• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Best Car 2020: Παράδοση του νέου Renault Clio στο μεγάλο νικητή

2.827 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/3/2020

Το Clio στη «Φορτέτζα»: Ο κ. Μανώλης Αλεξανδράκης από το Ρέθυμνο είναι ο τυχερός που κέρδισε το Renault Clio στον διαγωνισμό του Best Car 2020. Οι «βόλτες» του ξεκίνησαν από την επίσκεψή του στα κεντρικά της TEOΡEN Motors, όπου και παρέλαβε το όμορφο μπλε Clio. Και θα συνεχίσουν στην Κρήτη!

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Το τρίτο μεγάλο δώρο του διαγωνισμού Best Car 2020 παρέλαβε ο τυχερός του διαγωνισμού μας κ. Μανώλης Αλεξανδράκης. Ο κ. Αλεξαναδράκης ο οποίος είναι από την Κρήτη επισκέφθηκε την Αθήνα και βρέθηκε στις όμορφες εγκαταστάσεις της TEOREN Motors για να παραλάβει το Renault Cliο το οποίο θα χρησιμοποιεί για έναν ολόκληρο χρόνο με όλα τα πάγια έξοδα πληρωμένα. Θυμίζουμε ότι στο διαγωνισμό πήραν μέρος περισσότεροι από 43.200 ψηφοφόροι με αποτέλεσμα ο κ. Αλεξανδράκης να νιώθει πραγματικά τυχερός όπως θα δούμε και στη συνέχεια.

Στις εγκαταστάσεις της Renault τον περίμεναν οι κ. Χρήστος Σκιρδής (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της TEOREN) μαζί με τον Υπεύθυνο Σύνταξης του AutoΤρίτη κ. Κώστα Καπογιάννη οι οποίοι του έκαναν μια μίνι παρουσίαση του νέου του αποκτήματος. Ο «ανυπόμονος» από την πρώτη στιγμή κ. Αλεξανδράκης επέστρεψε φυσικά στην Κρήτη και συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα με το νέο Renault Clio ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος. 

«Σαν ψέμα…»
Ο κ. Αλεξανδράκης απολαμβάνει το νέο Renault Clio από τα μέσα του Φλεβάρη και έχει ήδη διανύσει αρκετά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του. Οι πρώτες εντυπώσεις του από το αυτοκίνητο είναι θετικότατες και παρά το γεγονός πως έχει περάσει ένας μήνας από την παραλαβή του δώρου του, δηλώνει το ίδιο ενθουσιασμένος. Από την αρχή της επικοινωνίας μας ο κ. Αλεξανδράκης δεν πίστευε στην «τύχη» του λέγοντάς μας συνεχώς πως νόμιζε πως κάποιος του κάνει πλάκα, στην πορεία ωστόσο κατάλαβε πως κανείς και πολύ περισσότερο εμείς δεν είχαμε τέτοιο σκοπό. Η αρχική ανησυχία του μετατράπηκε σε ανυπομονησία (σ.σ. δικαίως) και μέχρι να «κλείσουμε» τις ημερομηνίες και τα διαδικαστικά είχαμε συχνή επικοινωνία μαζί του. Μέχρι τη στιγμή που μπήκε παρέα με το Clio στο καράβι της επιστροφής μάλιστα ακόμα αδυνατούσε να πιστέψει πως είναι τόσο τυχερός… 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO