• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Citroen C4 Cactus εμφανίζει καλύτερη μέση κατανάλωση (4,9 λτ./100 χλμ.). και εκπομπές CO2 κάτω από 90 γρ./χλμ

Η μικτή κατανάλωση του Renault Captur βρίσκεται στα 5,3 λτ./100 χλμ.

Κατανάλωση: Πιο οικονομικό το Cactus

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2016

Το Citroen C4 Cactus είναι πιο ελαφρύ και πιο ισχυρό σε απόδοση, από το Renault Captur, με συνέπεια ο κινητήρας του να ζορίζεται λιγότερο και να εμφανίζει καλύτερη μέση κατανάλωση (4,9 λτ./100 χλμ.). Επιπλέον έχει εκπομπές CO2 κάτω από 90 γρ./χλμ με συνέπεια την απαλλαγή του από τέλη κυκλοφορίας.

Η μικτή κατανάλωση του Renault Captur, σύμφωνα με τις μετρήσεις μας βρίσκεται στα 5,3 λτ./100 χλμ. λόγω του μεγαλύτερου βάρους του -1.253 κιλά-, άλλα και του κινητήρα με μικρότερη κατά 10 άλογα ιπποδύναμη. Παρόλα αυτά οι διαφορές σε επιδόσεις δεν είναι μεγάλες μιας και σε 0-100 χλμ./ώρα έχουν απόκλιση μόλις 0,6 δλ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • pan

    Εγώ φίλοι μου πριν το Cactus είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 200+ hp με φούλ εξοπλισμό (δερμάτινα ,Ηλιοροφές ,πιτσιλιστήρες φώτων auto-parking κτλπ!!!Το C4 Cactus στην έκδοση Feel που έχω τώρα δεν έχει ούτε τα μισά!!!Σας πληροφορώ ότι και το άλλο που τα είχε, τα περισσότερα ήταν άχρηστα και χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα!!!Το C4 Cactus είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο πολύ άνετο , ξεκούραστο , εντελώς ξεχωριστό που χαίρεσαι να το οδηγείς !!!!Δεν είναι τέλειο αλλά είναι επαρκέστατο για μια μέση ελληνική οικογένεια σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες!!!Βγάζει άνετα με το 45αρι ρεζερβουάρ του 930 χλμ και αν είναι κανείς είναι λίγο ποιο προσεκτικός μπορεί και 1000 χλμ!!!Με λίγα λόγια ξεχνάς το βενζινάδικο!!!!Και εγώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αγορά του αλλά σύντομα άλλαξα εντελώς άποψη !!!Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!!!

      6
  • Stratos

    Εκπλησσομαι απο την CITROEN που θεωρω μια πρωτοποριακη αυτοκινητοβιομηχανια να κατασκευαζει ενα αναχρονιστικο αυτοκινητο.

      3