• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο 8βάλβιδος κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λτ. του Cactus αποδίδει 100 ίππους ισχύος με 254 Nm ροπής

Το Captur υστερεί σε ισχύ έναντι του C4 Cactus, ωστόσο δεν παρατηρούνται μεγάλες αποκλίσεις στις επιδόσεις του

Κινητήρες-επιδόσεις: Ισχυρότερο & ταχύτερο το C4 Cactus

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2016

Κάτω από το καπό του C4 Cactus βρίσκεται ο γαλλικός BlueHDi 8βάλβιδος κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λτ. στην έκδοση των 100 ίππων ισχύος με 254 Nm ροπής, ο οποίος είναι ικανός να κινήσει με άνεση το πανάλαφρο Cactus. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 11,4 δλ. με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 184 χλμ./ώρα.

Στην περίπτωση του Renault Captur, από την άλλη, συναντούμε τον  8βάλβιδο 1.500άρη dCi κινητήρα της Renaultμε στην έκδοση με τους 90 ίππους ισχύος και 220 Nm ροπής. Παρόλο που το Captur υστερεί σε ισχύ έναντι του C4 Cactus, δεν παρατηρούνται μεγάλες αποκλίσεις στις επιδόσεις του, με το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 12 δλ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • pan

    Εγώ φίλοι μου πριν το Cactus είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 200+ hp με φούλ εξοπλισμό (δερμάτινα ,Ηλιοροφές ,πιτσιλιστήρες φώτων auto-parking κτλπ!!!Το C4 Cactus στην έκδοση Feel που έχω τώρα δεν έχει ούτε τα μισά!!!Σας πληροφορώ ότι και το άλλο που τα είχε, τα περισσότερα ήταν άχρηστα και χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα!!!Το C4 Cactus είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο πολύ άνετο , ξεκούραστο , εντελώς ξεχωριστό που χαίρεσαι να το οδηγείς !!!!Δεν είναι τέλειο αλλά είναι επαρκέστατο για μια μέση ελληνική οικογένεια σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες!!!Βγάζει άνετα με το 45αρι ρεζερβουάρ του 930 χλμ και αν είναι κανείς είναι λίγο ποιο προσεκτικός μπορεί και 1000 χλμ!!!Με λίγα λόγια ξεχνάς το βενζινάδικο!!!!Και εγώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αγορά του αλλά σύντομα άλλαξα εντελώς άποψη !!!Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!!!

      6
  • Stratos

    Εκπλησσομαι απο την CITROEN που θεωρω μια πρωτοποριακη αυτοκινητοβιομηχανια να κατασκευαζει ενα αναχρονιστικο αυτοκινητο.

      3