Citroen: Δέσμευση τιμής για όλα τα μοντέλα της
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen: Δέσμευση τιμής για όλα τα μοντέλα της

3.657 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2021)

Η Citroen αφήνει στην άκρη της ανατιμήσεις και «κλειδώνει» την τιμή λιανικής για τους πελάτες που προχωρούν σε παραγγελία, μέσω του προγράμματος «Citroen Deal Now» ώστε να μην βρεθεί κανείς αντιμέτωπος με έξτρα χρεώσεις.

Οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, η Citroën πιστή στην εταιρική της υπογραφή «Inspired By You» (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση: εμπνευσμένη από σένα), δημιούργησε το πρόγραμμα «Citroen Deal Now», ούτως ώστε να κάνει τους καταναλωτές να νιώθουν σίγουροι, έχοντας την εγγύηση τιμής για την αγορά του καινούργιου τους αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η Citroen Hellas αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά αυτοκινήτου, με το πρόγραμμα «Citroen Deal Now», δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της γαλλικής μάρκας που προχωρούν σε παραγγελία να «δεσμεύσουν» τη λιανική τιμή αγοράς, δηλαδή ανεξάρτητα από το πότε θα έρθει το αυτοκίνητό τους, θα πληρώσουν την τιμή που έχει τη στιγμή που κάνουν την παραγγελία. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε online ή στις εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους «Citroen Deal Now», με δέσμευση τιμής.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα της γαλλικής φίρμας με κινητήρες βενζίνης, diesel, καθώς και στα 100% ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid. Όσον αφορά στις τιμές των μοντέλων της γαλλικής γκάμας, αναφέρουμε πως το C3 τιμάται από 14.900 ευρώ, το μικρό SUV C3 Aircross κοστίζει από 19.500 ευρώ, το μικρομεσαίο με coupe Crossover στιλιστικά στοιχεία C4 C-Cross ξεκινά από 19.250 ευρώ (το ηλεκτρικό e-C4 από 34.300 ευρώ), ενώ το οικογενειακό SUV C5 Aircross με την άνεση και την ευρυχωρία που το διακρίνουν αρχίζει από 29.400 ευρώ (44.300 το Plug-in υβριδικό).

Κλείνοντας, η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οπότε τώρα δίνεται σε όλους μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξουν το δικό τους ολοκαίνουργιο Citroen, σε προνομιακή τιμή και χωρίς καμία έξτρα χρέωση έως ότου το παραλάβουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto