• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H φωτογραφία που διέρρευσε.

To νέο Renault Kangoo;

2.860 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/6/2019

Μεγάλες είναι οι ομοιότητες με το ηλεκτρικό Z.E Concept που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια πρώτη εικόνα του επόμενης γενιάς Renault Kangoo και, αν πράγματι είναι αληθινή, αυτόματα σημαίνει πως ο διάδοχος του γαλλικού minivan θα έχει αρκετές διαφορές με το τρέχον αυτοκίνητο.
 

Όπως άλλωστε περιμέναμε, πολλές είναι οι επιρροές που έχει το Kangoo από το Z.E Concept που παρουσιάστηκε πριν από περίπου δύο μήνες. Τα ορθογώνια νέας σχεδίασης φώτα συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής που διατρέχει την γρίλια ενώ πιο χαμηλά οι προβολείς ομίχλης περιβάλλονται από μαύρο πλαίσιο τετράγωνου σχήματος. Το Kangoo γενικότερα φαίνεται πως θα υιοθετήσει πιο boxy αμάξωμα σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο ενώ στην συγκεκριμένη εικόνα το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με ασημένιες ράγες και θήκες καθρεπτών και νέας σχεδίασης ζάντες. Εικόνα για το πίσω μέρος δεν υπάρχει μέχρι στιγμής αλλά από όσα μπορούμε να δούμε, είναι πολύ πιθανόν η σχεδίασή τους να μοιάζει πολύ κοντά σε αυτή του Concept.
 

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται για μια ακόμη φορά από κινητήρες εσωτερικής καύσης, συμπεριλαμβανομένου ενός αναβαθμισμένου 1.500άρη dCi κινητήρα, αλλά θεωρείται επίσης πολύ πιθανόν το minivan να λάβει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, με κινητήριο σύνολο όμοιο ή ίδιο με αυτό του Z.E Concept.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Kangoo υπολογίζεται πως θα γίνει μέσα στις επόμενες βδομάδες ή μήνες.

2 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  KANGOO