• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτή είναι η πρώτη διαρροή του Megane Sedane και μας δίνει μία εικόνα για την αισθητική του μοντέλου καθώς και τις διαστάσεις του.

Διαρροή για Megane Sedan

4.089 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/6/2016

Η Renault έχει εδώ και μήνες παρουσιάσει το νέο Megane και όπως είναι φυσικό τη σκυτάλη θα πάρει η σεντάν έκδοση του μοντέλου. Μέχρι την επίσημη παρουσίασή του όμως, ας δούμε τα επίσημα σκίτσα του και τις διαστάσεις του, όπως διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

 
Το νέο Renault Megane έχει ήδη παρουσιαστεί και όπως είναι φυσιολογικό η γαλλική μάρκα ετοιμάζει και τη σεντάν εκδοχή του. 

Το Renault Megane Sedan αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο. Δεν θα χρειαστεί όμως να περιμένουμε μέχρι τότε για να μάθουμε τις εξωτερικές του διαστάσεις, καθώς διέρρευσε στο διαδίκτυο η μπροσούρα του με σκίτσα και διαστάσεις. 


Όπως μπορούμε να δούμε και στην παραπάνω εικόνα, το Megane Sedan θα έχει μήκος 4.630 χλστ., πλάτος 2.058 χλστ. (με τους καθρέφτες) και ύψος 1.443 χλστ. Το μεταξόνιο του θα έχει μήκος τα 2.711 χλστ.

Όπως είναι φυσικό, το Megane Sedan θα πατάει στο ίδιο πάτωμα με αυτό της haychback έκδοσης, ενώ και θα δανείζεται από αυτό μηχανικά μέρη και εσωτερικό. Όσον αφορά την εμφάνισή του, όπως φαίνεται και από την εικόνα, το αυτοκίνητο είναι ίδιο μέχρι τις μεσαίες κολόνες, ενώ από εκεί και πίσω αλλάζει, λόγω της προσθήκης του τρίτου όγκου. Κύρια χαρακτηριστικά του πίσω μέρους αποτελούν τα μεγάλα φώτα, που εκτείνονται μέχρι το κέντρο του πίσω καπό.