• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H μινιατούρα του νέου Renault Clio.

Διέρρευσε μινιατούρα του νέου Renault Clio

5.205 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/1/2019

Το Renault Clio είναι ένα από τα μοντέλα που θα μας απασχολήσει, καθώς η πέμπτη του γενιά αναμένεται προσεχώς, ωστόσο όπως φαίνεται η εξωτερική του εμφάνιση διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Συγκεκριμένα, στη εικόνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας απεικονίζεται η GT-Line έκδοση του γαλλικού μοντέλου σε ένα μοντέλο κλίμακας 1:43. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί εάν όντως στην εικόνα παρουσιάζεται το νέο Clio, όμως το σχέδιο που ακολουθεί η μινιατούρα φαίνεται να ταιριάζει, με όσα έχουν διαρρεύσει από τις κατασκοπευτικές εικόνες του πραγματικού Clio.
Το πιο τρανταχτό επιχείρημα στα παραπάνω λεγόμενα είναι το σημείο που έχει τοποθετηθεί η χειρολαβή της πίσω πόρτας, που έχει εγκαταλείψει το συνηθισμένο σημείο και έχει ανέβει κοντά στο τζάμι, κάτι που έχει φανεί στις κατασκοπευτικές λήψεις του Clio.
 
Από κει και πέρα δεν αποκλείεται η διαρροή αυτή να σημαίνει πως η Renault είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον κόσμο το νέο Clio. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της γαλλικής μάρκας το ντεμπούτο του μοντέλου είναι προγραμματισμένο για «τις αρχές του 2019» και στη συνέχεια θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα λάβει χώρα τον Μάρτιο.       

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO