• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η εν λόγω εικόνα διέρρευσε σε φόρουμ σχετικό με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η πλήρης εικόνα.

Διέρρευσε το ανανεωμένο Renault Zoe

11.599 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/6/2019

Εικόνα η οποία παρουσιάζει το ανανεωμένο Renault Zoe έκανε την εμφάνισή της και σας την παρουσιάζουμε.

Η εν λόγω εικόνα διέρρευσε σε φόρουμ σχετικό με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως παρουσιάζει το πραγματικό αυτοκίνητο, αν και δεν μπορούμε να είμαστε 100% βέβαιοι.
 
Το βασικό στοιχείο που μας κάνει να πούμε με περισσότερη σιγουριά πως αυτό που βλέπουμε είναι το κανονικό Zoe, προέρχεται από τις πρόσφατα αποκαλυφθείσες κατασκοπευτικές εικόνες, οι οποίες έδειξαν πως το ανανεωμένο μοντέλο δεν θα έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό από το υπάρχον μοντέλο. Αυτό το στοιχείο επιβεβαιώνεται από την εικόνα.
 
Παρόλο που οι αλλαγές δεν είναι ριζικές, βλέπουμε πως το μπροστινό άκρο του Zoe είναι πιο «επιθετικό». Αυτό συμβαίνει λόγω των νέων προβολέων που ενσωματώνουν τα λεπτά φώτα ημέρας και του κάτω τμήματος του προφυλακτήρα που στις άκρες του φιλοξενεί τις ανασχεδιασμένες εισόδους αέρα.
 
Από κει και πέρα οι πληροφορίες που έρχονται, κάνουν λόγο πως οι περισσότερες αλλαγές δεν θα είναι στο εξωτερικό μέρος. Λέγεται πως το ανανεωμένο Zoe θα μεταβεί σε μία πλατφόρμα αποκλειστικά για να υποστηρίξει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέσω της οποίας θα έχει τη δυνατότητα να εξοπλιστεί και με ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών. Είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για ένα πακέτο 50 kWh που θα προσφέρει στο μοντέλο αυτονομία κίνησης περίπου 400 χιλιομέτρων, αλλά και τη δυνατότητα πιο γρήγορης φόρτισης.
 
¶λλες αναβαθμίσεις που θα υπάρξουν θα αφορούν την ύπαρξη περισσοτέρων συστημάτων ασφαλείας και υποστήριξης του οδηγού. Μέσα σε αυτά θα βρίσκεται το σύστημα διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Assist), αλλά και το Ενεργό Cruise Control με δυνατότητα stop & go.  

Tags: RENAULT