• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Renault Zoe διέρρευσε, από εσφαλμένη δημοσίευση του ολλανδικού site της μάρκας. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες, που την συνόδευαν.

Διέρρευσε το νέο Renault Zoe

2.584 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2016

Από το ολλανδικό site της μάρκας διέρρευσαν πληροφορίες για το ανανεωμένο Renault Zoe, λίγα 24ωρα πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι. Έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία και εξαιρετικά αυξημένη αυτονομία.

 
Η ώρα, που θα ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι, πλησιάζει και το ολλανδικό site της Renault φρόντισε να πληροφορήσει άθελα της το κοινό, για μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου ηλεκτροκίνητου Zoe, με τη διαρροή πληροφοριών που συνέβη τη χθεσινή μέρα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γαλλικής φίρμας το ανανεωμένο Zoe θα έχει κατά 174 χλμ. μεγαλύτερη αυτονομία από τον προκάτοχό του, φτάνοντας έτσι τα 400 χλμ., ως απόρροια της σχεδόν διπλάσιας σε χωρητικότητα μπαταρίας, η οποία από τα 22 kWh έχει φτάσει τα 41 kWh. Με βάση αυτά τα στοιχεία το Zoe θα μπορεί να ταξιδέψει 150 χλμ. πιο μακρυά, από το «αδελφό» ηλεκτροκίνητο μοντέλο της συμμαχίας, Nissan Leaf, με μια πλήρη φόρτιση.
 

Πέραν αυτών των στοιχείων, αποκαλύφθηκε και η ιπποδύναμη του μίνι ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Renault, η οποία διαφοροποιείται ανάλογα με την έκδοση. Ξεκινώντας από τη βασική και πιο προσιτή έκδοση το ανανεωμένο Zoe αποδίδει 77 ίππους ισχύος, με την έκδοση που ακολουθεί να έχει απόδοση 88 ίππων, ενώ τέλος η κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού μίνι έρχεται με 90 ίππους.

Σε ότι αφορά την εξωτερική σχεδίαση τέλος, το ανανεωμένο Renault Zoe δεν φαίνεται να έχει σημαντικές αλλαγές, έχοντας βέβαια ως δεδομένο τη μια και μοναδική φωτογραφία που αναρτήθηκε για μερικές ώρες στο ολλανδικό site και σας παρουσιάζουμε. Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών λοιπόν, αύριο όπου και η έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι θα ανοίξει τις πόρτες της για τον Τύπο.