Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Δοκιμάζεται το plug-in Renault Captur

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2019)

Η Renault παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ενώπιον του κοινού το νέο Clio και πλέον η γαλλική μάρκα έχει στρέψει την προσοχή της στο επερχόμενο Captur που θα έρθει με νέο σχεδιασμό αλλά και με μία plug-in υβριδική έκδοση στο ενεργητικό του.

Οι άνθρωποι της Renault το τελευταίο διάστημα έχουν ανεβάσει την ένταση της εργασίας τους με τα πρώτα πλήρη δοκιμαστικά μοντέλα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους, συνεχίζοντας την εξέλιξη τους. Μάλιστα έτοιμο φαίνεται πως είναι και το plug-in υβριδικό Captur που θα συνοδεύει τη νέα γενιά του γαλλικού SUV. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω έκδοση θα επωφεληθεί από το νέο υβριδικό setup που αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα για το ηλεκτροκίνητο Clio.
 
Αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων, ένα ηλεκτροκινητήρα, ένα μικρό πακέτο μπαταριών 1,2 kWh και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Ωστόσο το Captur PHEV είναι πολύ πιθανό να εξοπλιστεί με μία μεγαλύτερη μπαταρία που φημολογείται ότι έχει χωρητικότητα 9,8 kWh και θα επιτρέψει στο μοντέλο να κινηθεί αποκλειστικά μέσω ρεύματος για 40 έως 48 χιλιόμετρα.
 
Όσο περνάει ο καιρός είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους περισσότερα στοιχεία για το γαλλικό μοντέλο, ενώ τέλος να σημειωθεί πως το νέο Renault Captur υπολογίζεται να είναι διαθέσιμο στις αγορές το 2020.  

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: