Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Renault Twingo στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη προβάλει στο έπακρο τον αστικό χαρακτήρα του γαλλικού μίνι με την διευκόλυνση του οδηγού να παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Το Twingo αποδεικνύεται ακόμα πιο ευχάριστο στη χρήση του με το αυτόματο κιβώτιο EDC τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.

Δοκιμή: Αυτόματο Renault Twingo

20.796 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη «ξυπνά» τον ζωντανό χαρακτήρα του Twingo και του χαρίζει ακόμα πιο έντονο και ευχάριστο προφίλ.

What is new
- 0,9 λτ. turbo με 90 ίππους
- Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC
- Καίει 6,2 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 14.710 ευρώ

Η έκδοση EDC του Renault Twingo συνδυάζει τον 900άρι κινητήρα TCe με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αυτός ο συνδυασμός αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευχάριστος αφού τονίζει τον αστικό και σβέλτο χαρακτήρα του Twingo υπέρμετρα, ενώ παράλληλα το καθιστά πιο εύκολο στην καθημερινή χρήση. Το κόστος αυτής της έκδοσης στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού με το χειροκίνητο κιβώτιο, ανεβαίνει κατά 1.800 ευρώ, τιμή που είναι μεν υψηλή, δικαιολογείται όμως αφΆ ενός από τον τύπο του κιβωτίου και αφΆ ετέρου από τον χαρακτήρα που προσδίδει στο μίνι Γαλλικό μοντέλο. Αισθητικά, η έκδοση Excite έχει διάφορες αισθητικές πινελιές που αναβαθμίζουν τον νεανικό χαρακτήρα του μοντέλου, καθιστώντας το 5θυρο Twingo των 3.595 χλστ., πιο trendy και «χαριτωμένο».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: