Δοκιμή: Αυτόματο C5 Aircross diesel με 130 PS
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Αυτόματο C5 Aircross diesel με 130 PS

9.257 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

Είναι ιδανικό για ταξίδια γιατί έχει αυτόματο κιβώτιο, «αναρτησάρα», χώρους και καίει πετρέλαιο. Διαβάστε τη δοκιμή του νέου Citroen C5 Aircross diesel. Υπάρχει αλλά;

C5 Aircross με 130 άλογα & ανάρτηση... βούτυρο!

Το νέο Citroen C5 Aircross έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, ερχόμενο με φρέσκο ντιζάιν, πλουσιότερο τεχνολογικό υπόβαθρο και περισσότερες ανέσεις, όπως είδαμε και στη πρόσφατη δοκιμή της βενζινοκίνητης έκδοσης . Τώρα το δοκιμάζουμε στην diesel έκδοσή του, όπου στο παραπάνω πακέτο, ο 1,5 BlueHDi κινητήρας έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου στον αυτοκινητόδρομο, ενώ το αυτόματο κιβώτιο δίνει έξτρα πόντους ευκολίας στον οδηγό. Το κόστος του συγκεκριμένου συνδυασμού ξεκινά από τα 36.100 ευρώ, στην αρχική έκδοση Feel. Πάντως διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 8άρα οθόνη, ζάντες αλουμινίου και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Το Citroen C5 Aircross έχει χαρακτήρα και νεανικό στυλ

Το Citroen C5 Aircross ανέκαθεν είχε ξεχωριστή σχεδίαση που του έδινε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Άμεσα αναγνωρίσιμο από μακριά, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο, στοιχείο που τονίστηκε ακόμα περισσότερο στην πρόσφατη ανανέωση, χάρη στη νέα του μάσκα. Μία μάσκα που δίνει πιο κομψό στυλ, χάρη στα μαύρα γυαλιστερά σιρίτια που ενοποιούνται με τα λεπτά LED φώτα ημέρας και σχηματίζουν ένα 3D εφέ.

Από εκεί και πέρα, ο φαρδύς προφυλαχτήρας, το οριζόντιο καπό, τα διακριτικά πλευρικά προστατευτικά airbump, οι μεγάλοι τροχοί και οι μπάρες οροφής υπογράφουν την SUV στόχευση. Όπως και τα 230 χλστ. από το έδαφος, που είναι από τα μεγαλύτερα νούμερα της κλάσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL