Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
5 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Νέο Dacia Sandero με LPG | Κάνει 1.400 χλμ. με ένα γέμισμα

155.664 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2021)

Ψάχνεις μικρό πόλης, προσιτό στην αγορά, οικονομικό σε κατανάλωση και value for money; Αυτά, μαζί με την ευρυχωρία και την μεγάλη αυτονομία προτάσσει από την μεριά της η Dacia για το νέο Sandero. Πόσο αξίζει όμως πραγματικά το νέο μοντέλο της που ξεκινάει από 11.980 €; Δοκιμάζουμε την LPG (από 13.820 €) έκδοση.

Από το 2007 που παρουσιάστηκε μέχρι και σήμερα, έχοντας πουλήσει παραπάνω από 2,1 εκατομμύρια μονάδες, το Sandero αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί στην γκάμα της Dacia επιβεβαιώνοντας έτσι και την απόφαση της Renault για την αναβίωση της μάρκας. Μιας μάρκας που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό το γεγονός πως τα μοντέλα της προσφέρουν περισσότερα από όσα κοστίζουν και σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή τους έχουν μπει στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού (βλ. Duster επί ελληνικού εδάφους). Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να ανανεωθεί αυτή η σχέση εμπιστοσύνης και το value for money του πιο πετυχημένου ευρωπαϊκά Dacia, με το Sandero στην ολοκαίνουρια 3η του γενιά να βελτιώνεται -θεωρητικά- σε όλους τους τομείς.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Με την ονομασία Streetway για την «κανονική» του έκδοση και την διατήρηση της Stepway για την πιο crossover εκδοχή, το νέο Sandero βασίζεται σε νέα πιο άκαμπτη και σύγχρονη πλατφόρμα που μπορεί να «σηκώσει» τα νέα συστήματα, είναι πιο μοντέρνο και κομψό αισθητικά, παραμένει ιδιαίτερα ευρύχωρο για τα δεδομένα της κατηγορίας και αναβαθμίζεται σε τεχνολογία, ποιότητα και εξοπλισμό, διατηρώντας όμως τις τιμές του χαμηλά. Συγκεκριμένα, με τιμή εκκίνησης από 11.980 ευρώ για το Streetway (σ.σ. από 13.820 ευρώ η LPG έκδοση) και από 14.380 ευρώ για το Stepway, το Sandero έχει όλα όσα χρειάζεται για να κρατήσει ψηλά τη σημαία της Dacia στις πωλήσεις λιανικής.

Το νέο Sandero κυκλοφορεί με την ονομασία Streetway για την «κανονική» του έκδοση και διατηρεί τη Stepway για την πιο crossover εκδοχή.

Το νέο Sandero κυκλοφορεί με την ονομασία Streetway για την «κανονική» του έκδοση και διατηρεί τη Stepway για την πιο crossover εκδοχή.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: