• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
8 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Renault Clio LPG

114.873 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/3/2021

Ο άλλος δρόμος της οικονομίας: Το Renault Clio πλέον είναι διαθέσιμο και σε έκδοση υγραερίου προσφέροντας εξαιρετική οικονομία καυσίμου, καθώς και αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες που ξεπερνά τα 1.000 χλμ..

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!


Το Renault Clio μπορεί να υπερηφανεύεται πως διαθέτει τις περισσότερες επιλογές τροφοδοσίας από κάλε άλλο μοντέλο της κατηγορίας του. Αφού λοιπόν το γνωρίσαμε ως βενζινοκίνητο και diesel, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε και την αεριοκίνητη έκδοση διπλού καυσίμου, με υγραέριο (LPG) και βενζίνη, ενώ σε λίγο και καιρό αναμένουμε στο γκαράζ μας και την αυτοφορτιζόμενη υβριδική του έκδοση. Σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία την τελευταία, ωστόσο εδώ θα ασχοληθούμε με αυτήν του υγραερίου, η οποία στοχεύει να προσφέρει στους ιδιοκτήτες της μειωμένο κόστος καυσίμου.

Το Clio LPG, βασίζεται στην βενζινοκίνητη έκδοση των 100 ίππων του 1,0 λτ. TCe τούρμπο κινητήρα και με την υπόλοιπη γκάμα σχεδιαστικά δεν παρουσιάζει καμία διαφορά. Εξακολουθεί να διαθέτει έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, τον οποίο συνδυάζει με δυναμικά στοιχεία διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα. Οι λεπτομέρειες που «προδίδουν» την αεριοκίνητη φύση του, είναι το στόμιο του υγραερίου κάτω από την τάπα της βενζίνης, το μπουτόν επιλογής καυσίμου αριστερά και χαμηλά του τιμονιού και ο έξτρα δείκτης καυσίμου στον πίνακα οργάνων.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO