• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμάζουμε το Renault Clio στην έκδοση με τον 1.500άρη turbo diesel κινητήρα ισχύος 110 ίππων που αποδεικνύεται ιδιαίτερα σπιρτόζικος και οικονομικός για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Στο δρόμο το μεγαλύτερο ατού του Renault Clio, είναι η άνεση που προσφέρει στους επιβάτες, με την ανάρτησή του να λειτουργεί υποδειγματικά.

Δοκιμή: Renault Clio με 110 PS

27.909 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/2/2018

Το Renault Clio με τον 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα των 110 ίππων απέκτησε νεύρο και κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία, διατηρώντας παράλληλα τον πολύ οικονομικό του χαρακτήρα.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

What is new
- Κινητήρας 1,5 dCi με 110 άλογα
- Κορυφαίες επιδόσεις
- Καίει 4,7 λτ./100 χλμ.
- Από 17.910 ευρώ στην έκδοση Dynamic 

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Renault Clio 1,5 dCi με τα 110 άλογα -υπάρχουν εκδοχές με 90 και 75 ίππους- έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα του γαλλικού μικρού, προσδίδοντας το στοιχείο που έλειπε από τις μικρότερης ισχύος εκδόσεις. Τις ανταγωνιστικές επιδόσεις και ειδικά τις κρίσιμες ρεπρίζ, οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν την αδιαμφισβήτητη οικονομία που προσφέρει το μοντέλο της γαλλικής φίρμας. Στον τομέα της εμφάνισης δεν υπάρχει καμία διαφορά συγκριτικά με τις άλλες εκδόσεις που έχουμε δοκιμάσει, με το Clio να διατηρεί τη γνωστή δυναμική και μοντέρνα σιλουέτα του. Η τελευταία τονίζεται από την κουπέ αίσθηση, που χαρίζει το τρικ με τα κρυμμένα στην κολόνα χερούλια των πίσω θυρών. Το αποκλειστικά πεντάθυρο Renault Clio είναι ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της μικρής κατηγορίας, αφού το μήκος του φτάνει τα 4,062 μ..

Με 17.910 ευρώ στην πλούσια έκδοση Dynamic
Η ισχυρότερη έκδοση του Clio είναι διαθέσιμη από 17.910 ευρώ στο πλουσιότερο επίπεδο Dynamic. Η «τσιμπημένη» τιμή του Clio, που διαθέτει 5ετή εγγύηση και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, συνοδεύεται από ένα πολύ πλούσιο πακέτο στάνταρ εξοπλισμού, στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Επιπλέον των άλλων εκδόσεων, θα συναντήσουμε αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Πέραν αυτών στιλιστικά η έκδοση Dynamic περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες χρωμίου και δερμάτινο τιμόνι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO